Bulakbaşı Okulumuzun Öğrencileri Bakan ve Başbakan’ımızla görüştü

Tarih : 2013-04-25 / Kategori : Gündem

Bulakbaşı Okulumuzun Öğrencileri Bakan ve Başbakan’ımızla görüştü

    Milli Eğitim Bakanlığı´nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kabul edilen öğrenciler Bakan Nabi AVCI tarafından Bakan koltuğuna oturtuldu. Karakoyunlu Bulakbaşı Ortaokulu´ndan gelen Şirvan Çelik bakanlık koltuğuna oturdu.
    Nasıl bir projesi olduğu sorulan Çelik, okulda kütüphaneleri olmadığını belirterek, bir kütüphane talebinde bulundu.
     Çelik, tüm öğrenciler için de beden eğitimi derslerinin süresini azaltmak istediğini söyledi.
    Başka bir öğrencinin "Neden istiyorsun, beden eğitimi derslerinin çıkarılmasını-" şeklindeki sorusu üzerine Çelik, bazı arkadaşlarının iki saat olduğu için dersten sıkıldığını, onun yerine satranç kursu veya hafıza ve yeteneği geliştirecek kurslar olmasını istediklerini kaydetti.
  “ÖĞRETMENLERİNİ TERÖRİSTLERİN ELİNDEN ALDILAR”
     Başbakan Erdoğan, etkinliğin düzenlendiği salona gelişinde, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı tarafından bakan koltuklarında oturan çocuklarla tanıştırıldı. Çocukları alınlarından öpen Başbakan Erdoğan, bazı çocuklarla da kısa sohbetler etti. Iğdır Bulakbaşı İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Sevda Üstündağ ile de tanışan Başbakan Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Avcı´ya dönerek, "Öğretmenlerini teröristlerin elinden aldılar" dedi. Avcı´nın da "Evet, öğretmenlerine sahip çıktılar" sözleri üzerine Başbakan Erdoğan, "Maşallah" dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-04-25 08:45:05

    maşallah güzel ığdırımızı temsil etmeleri çok sevindirici..

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.