Iğdır'da dolu ekili alanlara zarar verdi

Tarih : 2013-05-13 / Kategori : Gündem

Iğdır'da dolu ekili alanlara zarar verdi

    Iğdır'da etkili olan dolu nedeniyle ekili alanlar hasar görürken, bazı iş yerleri de sular altında kaldı.
    Dün Saat 14'de aniden başlayan ve 20 dakika süren dolu yağışı Hayatı olumsuz etkiledi.Öğlen Aralıklarla etkili olan yağmur,Öğlenden sonradoluya dönüştü. Yaklaşık 20 dakika yağan dolu,Merkeze bağlı köylerde ekili alanlarda ve meyve bahçelerinde hasara yol açtı.
    Buğday tarlalarında sapların yere serildiğini, kayısı bahçelerinde de kaysıların yere döküldüğünü belirten vatandaşlar, “Önce sağanak, ardından da dolu yağışı etkili oldu. Yaklaşık 20 dakika kadar yağan dolu nedeniyle ciddi zarar gördük. Ekili alanlar önemli ölçüde zarar gördü” dedi.
    İl merkezinde de çok sayıda dükkan ve Sanayi Sitesi'ndeki bazı iş yerleri, sağanak ve dolu nedeniyle sular altında kaldı.Vatandaşalar yolda yürüyemez hale geldi açık lise sınavına girecekler okul bahçesi sular altında kaldığı için okulun içine bankların üstüne çıkarak girmek zorunda kaldılar.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-05-13 09:31:49

    ığdırlı çiftçilerimize büyük geçmiş olsun .. allah beterinden saklasın. duyduğuma göre bizim köyelere pek yağmamamış.inşallah kadıkışlak üzüm ve şeftalisini nasip olsa yiyecik...antalyadan selamlar.bülent dural

  2. Guest 2013-05-13 13:34:42

    ALC MESUT OTO ERZURUM<br />ARACLARINIZDA OLUŞAN DOLU HASARLARINI ARACIN ORJİNALLİĞİNE ZARAR VERMEDEN,BOYASINA ZARAR VERMEDEN ONARIM YAPMAMIZ İÇİN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.532 201 36 85 <br />532 483 74 16<br />GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ SUNARIZ.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.