Başarılı Öğrencilere Ödül

Tarih : 2013-06-15 / Kategori : Eğitim

Başarılı Öğrencilere Ödül

    Karakoyunlu ilçesi Şht. Polis Ali Asker Gonca İlköğretim Okulu öğrencilerinden 2012- 2013 yılı eğitim öğretim yılında derslerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrenciler ödüllendirildi.
    Okul birincisi olan ve ilk 4 öğrenciye altın ve günün anlam ve önemini belirten madalya Karakoyunlu Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz tarafından verildi.
    Karakoyunlu Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, “Bir eğitim öğretimi daha geride bıraktık. Herkes karne heyecanı yaşıyor. Kiminin karnesi iyi kiminin karnesi kötü olabilir. Kırıklar için üzülmesin tatilde boş zamanlarında çalışarak o zayıflarını kurtaracaklarına inanıyorum. Öğrencilerimizi ödüle layık gören ve eğitime katkı sağlayan İş adamı Ahmet Temiz’e teşekkür ediyorum.” dedi.
    İş adamı Temizler Ltd. Şti. Sahibi Ahmet Temiz, “Babamız Rahmetli H. Süleyman Temiz  adına Öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirmek ve devamını sağlamak amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediğimiz altın ödülünü yine başarılı öğrencilerimize takdim ederek mutluluk yaşadık.  Bu ödülü önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-06-17 16:28:28

    Umut Alçı istanbul firmasının ortaklarındanım adı geçen rahmetli H.Süleyman Temiz beyfendiyi çok iyi tanırdım allah rahmet eylesin çocuklarınında onun adına böyle bir etkinliğe imza atması beni çok duygulandırdı hepsine teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum<br /><br />Mehmet Karaca

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.