Kaçak Yapı Yıkıldı

Tarih : 2013-07-05 / Kategori : Gündem

Kaçak Yapı  Yıkıldı

    Iğdır Konaklı mahallesinde Kamuya ait arazi üzerine yapılan kaçak gecekondu ve ahır ve çevre duvarı İl Özel İdaresi ekiplerince yıkımı gerçekleştirildi.
    Iğdır'da kamuya ait araziler üzerine yapılan ve kaçak olduğu iddia edilen  gecekondu,  ahır ve Çevre duvarı Jandarma’nın çevre güvenliği altında İl Özel İdaresi ekiplerince yıkımı gerçekleştirildi.
    Konaklı Mahallesi'nde kamuya ait arazinin üzerinde ev ve Ahır yapan İ. G.’ye ait olduğu iddia edilen ahır ve gecekondunun yıkımı sırasında  çevre güvenliği tedbiri alan  jandarma ekipleri, bahçe duvarına kurulu köpek kulübesinde yuvalanan yavru köpekleri fark ederek köpeklerin duvarın altında kalmasını önleyerek yavru köpekleri  yıkım alanından uzaklaştırdı, daha sonra  ahır, çevre duvarı ve  gecekondu iş makinelerinin de yardımıyla yıkıldı.
    İ. G.'nin oğlu Ö. G. 40 yıldır araziye gelip yerleştiklerini kavak ağacı dahi dikdiklerini belirterek, Yıkılan evleri ve çevresinde bulunan alanın kendilerine ait olduğunu belirterek “eğer bu alan kamuya aitse burada bir çok ev var onlarda kamu arazisi üzerinde kurulu onlar neden yıkılmıyor.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası