Vali Ahmet Pek, Karakoyunlu İlçesinde Vatandaşlarla Birlikte İftar Yaptı

Tarih : 2013-08-07 / Kategori : Gündem

Vali Ahmet Pek, Karakoyunlu İlçesinde Vatandaşlarla Birlikte İftar Yaptı

         Iğdır Valisi Ahmet Pek, Karakoyunlu Kaymakamlığı ile İlçe Belediye Başkanlığının birlikte düzenlediği iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.
    Düzenlenen iftar programına, Karakoyunlu Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz,  İlçe Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, Vali Yardımcısı Şenol Kaya, İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, Kurum Müdürleri ve Karakoyunlu halkı katıldı.
     Yemek sonrasında Kaymakam Elif Canan Tuncer Ersöz ile Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş misafirlere hitaben konuşma yaparak yemeğe katılan herkese teşekkür ettiler.
    Yemekte bir konuşma yapan Vali Ahmet Pek, konuşmalarında; ’’Benim için büyük öneme sahip olan iftar sofrası bugün sizlerle birlikte şenlendi. Buradaki asıl amaç Ramazan ayının bereketinden istifade etmek, birlik beraberliğimizi pekiştirmek ve bu ayın güzelliklerinden istifade etmektir. Bu bakımdan sizlerle beraber bu güzel iftar sofrasında olmak beni son derece mutlu etti.
    Bu kadar düzenli, tertipli bir iftar sofrasının düzenlenmesine vesile olan Karakoyunlu Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik eder, daha güzel günlerde birlikte olmayı dilerim.‘’ dedi.
    Yemek sonrası Vali Ahmet Pek, Karakoyunlu halkı ile bir süre sohbet etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası