Kaldırımları İşgal Edenlere Son Uyarı

Tarih : 2013-08-17 / Kategori : Gündem

Kaldırımları İşgal Edenlere Son Uyarı

    Iğdır  Belediyesi kentin en işlek caddelerinde trafik akışını rahatlatmak ve kaldırım işgalini ortadan kaldırmak için denetimlerini sıklaştırdı.          Kaldırım işgallerine yönelik Pazartesinden itibaren kabahatlar kanununca cezaii işlem uygulanacak.
    İl merkezinde kaldırımların yayalar tarafından rahatça kullanılabilmesi ve caddelerin trafik akışının rahatlatılması için Iğdır belediyesi çalışma başlattı. Iğdır belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk, Ana caddeler ve Şehir merkezinde kaldırım işgallerinin sonlandırılması için uyarılarda bulunduklarını kurallara uymayanlar için kabahatlar kanunu gereğince cezai işlem uygulanacaktır.”dedi.
    Şehrin çehresini modern görüntüye kavuşturmak için gayret sarf ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Başkan Malk, cadde ve kaldırımların güzelleştirilmesi bakımından yoğun bir gayretin içerisinde olduklarını belirtti.
    Kentin en işlek cadde ve kaldırımlarının seyyar satıcı ve esnaflar tarafından işgal edilmesinin Iğdır'ın güzelliğine gölge düşürdüğünü kaydeden Malk, şunları kaydetti: "Aynı zamanda hem yayalar kaldırımları rahatlıkla kullanamıyor, hem de trafik akışı engelleniyor. Söz konusu olumsuzlukların giderilmesi amacıyla çalışma başlattıklarını eğer uyarıya rağmen aynı durum nüksederse, gerekli cezai müeyyide uygulanacak. Belediye olarak karmaşık bir Iğdır istemiyoruz. Şehrimizin gelişip güzelleşmesine herkesin katkı sağlaması gerekmektedir.”şeklinde konuştu

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası