Başkan Malk’tan Öğrencilere Hediye

Tarih : 2013-08-22 / Kategori : Eğitim

Başkan Malk’tan Öğrencilere Hediye

    2013 LYS sonuçlarının ardından Tıp fakültesini kazanan iki kardeşe Belediye Başkanı Hüseyin Malk tarafından yarım altın hediye edildi.
    Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen hediye törenine Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk, Tıp fakültesi kazanan Şükran Akgöz ve Merve Akgöz kardeşlerin yanı sıra baba Bahattin Akgöz de katıldı.
    Başkan Malk “Bünyemizde personel olarak çalışan Bahattin Akgöz arkadaşımızın çocukları olan kızlarımız 2013 yılı LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından biri Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, diğer kızımız ise Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi kazandılar. Altın çocuklar diyeceğim bu kızlarımızın tıp fakültesi kazanması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Ben bu kardeşlerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
    Başarıda büyük paylardan birinin de baba ve anneye ait olduğuna dikkat çeken MALK “Böyle iki tane evlat yetiştiren anne ve babayı ayriyeten kutluyorum. Ben tekrar huzurlarınızda baba ve anneyi daha sonrada kızlarımızı kutluyorum. Böyle başarılı gençlerimize Iğdır’ın her zaman ihtiyacı vardır. Kendilerini tekrardan tebrik ediyorum”  dedi.
    Kocaeli Tıp Fakültesine yerleşen Şükran Akgöz ise belediye başkanının bu ince davranışının kendilerini fazlasıyla memnun ettiğine dikkat çekerek ”Başkanımızın bizleri makamında kabul etmesi ve bu ince davranışta bulunması bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
    Belediyede temizlik işlerinde çalışan personel Bahattin Akgöz ise Başkanlarının kendilerini kabul etmesinden duydukları memnuniyete dikkat çekerek ”Başkanımıza bizleri makamına kabul ederek bizleri onurlandırdığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.
    Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk öğrencileri kutlayarak, birer yarım altın hediye etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.