Iğdır’da Kur’ an Kursu Öğrencileri Kursun Son Gününde Piknikte Buluştu

Tarih : 2013-08-27 / Kategori : Eğitim

Iğdır’da Kur’ an Kursu Öğrencileri Kursun Son Gününde Piknikte Buluştu

    24 Haziran – 23 Ağustos tarihleri arasında devam eden Kuran kursunun son gününde, 9 hafta boyunca kurslarda başarılı bir şekilde çalışan öğrencilere piknik düzenlendi. Kurs hocaları  Abdullah Kulaz ve Mustafa Karatay eşliğinde öğrencilerle beraber Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünde önce Buz patenine daha sonra Merkez kent ormanında pikniğe götürülerek çocukların kursun son gününde unutamayacakları bir gün geçirmeleri sağlandı.
    Kurs hocalarından Abdullah Kulaz; “Bugün Kur’an Kursunun son günü olması nedeniyle piknik programı düzenledik. Zaten ara ara böyle piknik programlarımız oluyordu. Öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak, sosyalleşme faaliyetinde bulunmak amacıyla Böyle organizasyonların öğrenciler üzeninde olumlu etki bırakacağını ve bundan sonra ki kurslara katılımlarının yoğun olacağını düşünüyorum” dedi.
    Öğrenci velileri ise, böyle programların çocukların Kur’an Kurslarına bağlama noktasında etkili olduğunu ve hazırlayanlara çok teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
    Kur’an Kursu’nun son gün olmasından dolayı öğrencilerin üzüntülü olduğu gözlendi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.