Kadınlar Hamile Doktoru Dövdü

Tarih : 2013-09-07 / Kategori : Gündem

Kadınlar Hamile Doktoru Dövdü

    Iğdır Devlet Hastanesi’nde görev yapan Uzman Dr. Türkan Akın, muayene gelen hasta yakınlarına dışarıda  beklemeleri yönünde uyardığı 3 kadın tarafından dövüldü.
    İddaya göre Iğdır Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi’nde görev yapan Uzman Dr. Türkan Akın, “Hastayı muayene ederken hasta yakını içeride yüksek sesle konuştu, bende hasta yakınını hastanızı muayene ediyorum, sessiz olun yada dışarıda bekleyin dedim. Kadınlardan biri kapıyı tutarken, diğer ikisi üzerime saldırdı. Saçlarımdan çekerek yere yatırdılar. Daha sonra saçımdan tutarak yerde sürüklediler. Üzerime çay döküldü. Ayakkabılarım çıktı ayağımdan, bir anda neler olduğunu dahi anlayamadım gerisini de hatırlamıyorum.” dedi.
      Hastalar ve görevliler tarafından kurtarılan Uzman Dr. Akın, aynı hastanenin acil servisinde yoğun bakıma alındı.
      3 aylık hamile Uzman Dr. Akın, düşük riski göz önününe alınarak  yoğun bakıma alındı.
    Olay  saat 09.30’da Iğdır Devlet Hastanesi’nin ek binasında meydana geldi.    Olayla ilgili şüpheli kadınlarla bir erkeği gözaltına alan polis soruşturma başlattı.
‘ORTALAMA 100 HASTAYA BAKIYORUM’
    Eşi Dr. Mustafa Akın’ın GATA’da görev yaptığı öğrenilen Uzman Dr. Türkan Akın, branşında tek doktor olduğu için her gün ortalama 100 hastaya baktığını söyledi. Uzman Dr. Akın, hizmet için eşinden ayrı olarak geldiği Iğdır’da yaşadığı bu olaydan dolayı çok üzgün olduğunu belirtirken gözyaşlarını tutamadı. Serum verilirken ‘Geçmiş olsun’ ziyaretine gelenlere olayı anlatan Uzman Dr. Akın, “Neye uğradığımı şaşırdım. Kadınların toplu saldırısı sırasında çaresiz kaldım” dedi.                 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.