Fuhuş Yapıldığı İddia Edilen Bina Mühürlendi

Tarih : 2013-09-19 / Kategori : Gündem

Fuhuş Yapıldığı İddia Edilen Bina Mühürlendi

    Iğdır İl Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından alınan kararda Fuhuş yapıldığı iddia edilen 13 Dairelik bir  apartmanı Polis, Zabıta, Tedaş ekipleri tarafından 90 gün süreyle kapatılarak mühürlendi.
    Edinilen bilgiye göre Söğütlü Mahallesi Hamam sokakta bulunan 13 Dairelik apartmanda oturan Yabancı uyruklu Türk Kimlikli kadınlar çekim yapan muhabirlere  tepki gösterdi.
    Iğdır Valiliği Zührevi Hastalıklarla ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından alınan karardan sonra Iğdır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, Iğdır Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Tedaş ekipleri ortaklaşa yaptıkları çalışma sonrası, bina 90 gün kapatıldı.  Binada yaşayan tamamının kadın olan sakinler başka yerlerde kalmak için binayı terk etti.
    Açılmayan kapılar içinde çilingir çağrıldı ve Dış bina girişi ve bütün odaların kapısı 3 aylığına mühürlendi. 
               Söğütlü Mahallesi Muhtarı Zeki Bayat, Mühürleme esnasında binada bulundu. Zeki Bayat,  “Mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine Valimiz olaya el atarak bu binayı kapattı kendisine teşekkür ederim Mahallemizin huzuru için bu tür operasyonları yapılmasını istiyoruz.” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. şükrüü 2013-09-20 15:27:38

    ayıp denen bişi var kardeşim nedir o caddeden anamız bacımız geçemiyordu biz geçsek adımız fuhuş yapana çıkacak diye tırsıyorduk allah razı olsun kapatandan...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.