Eğitim - Bir - Sen Iğdır İl Başkanı Malik Akşit Öğretmen Adaylarıyla Biraraya Geldi

Tarih : 2013-11-20 / Kategori : Eğitim

Eğitim - Bir - Sen Iğdır İl Başkanı Malik Akşit Öğretmen Adaylarıyla Biraraya Geldi

      Atama bekleyen öğretmen adayları Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesini ziyaret etti.
      Öğretmen adaylarını makamında kabul eden Malik AKŞİT, öğretmen adaylarının sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri konusunda görüş bildirdi. AKŞİT, konuşmasında şunları söyledi;
     “Eğitim-Bir-Sen olarak önceliğimiz eğitimde kalitenin iyileştirilmesidir. Yarışmayı önceleyen insan yetiştirmeyi öteleyen eğitim sistemine her zaman karşı olduk. Eğitim savaş konusu olursa harcanan cephanede insan olacaktır. Bu yüzden eğitimde öğretmenin yeri baş köşe olmalıdır. Bunu  bölge toplantılarında dile getirerek, eğitimde en büyük sorunun öğretmen açığı olduğunu raporlar halinde bakanlığa sunduk. Hali hazırda ücretli öğretmenliğe mahkum edilen öğretmen adaylarımızın atamasının yapılması durumunda tüm kesimin rahat bir nefes alacağı aşikardır. Bu bağlamda bakanlıkla görüşmelerimiz halen devam etmekte olup 2014 yılındaki öğretmen alımlarının artırılması noktasında umutlarımız sürdürmekteyiz.”
       Öğretmen adayları beraberinde getirdikleri konuya ilişkin dosyayı İl Başkanı Malik AKŞİT’e sunarak teşekkürlerini ilettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.