Köylülerden Öğretmenlere Öğretmenler Gününde Yemek

Tarih : 2013-11-26 / Kategori : Eğitim

Köylülerden Öğretmenlere Öğretmenler Gününde Yemek

    Iğdır merkeze bağlı Özdemir köyü halkı 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle köyde görev yapan öğretmenlere yemek verdi.
      Okul bahçesinde köylü bayanların hazırladığı yemek öğretmen ve protokol üyelerine dağıtıldı.
      Yemekte konuşan Iğdır Vali vekili Mevlüt Özmen, “Özdemir köyü halkını kutluyorum. Çok güzel örnek bir çalışma yapmışsınız ilk defa böyle bir organize ile karşılaştım. Bu da gösteriyor ki köy halkı
çocuklarının okumasını istiyor ve öğretmenlerine sahip çıkıyor.
    Gençleri yetiştiren öğretmenlerdir. Atatürk'te öğretmenlere önem vermiş onlara " yeni nesil sizin eseriniz olacaktır " demiştir.  Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü ve Özdemir köy halkını kutluyorum" dedi.
      Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman da “böyle bir organizasyondan dolayı sizleri kutlarım. Çocuklarınızı okutun. Öğretmenlerinize sahip çıkın, onlar burada sizlerin çocukları için görev yapıyor. Bu yemek olayı öğretmenlerinize verdiğiniz değeri gösteriyor" şeklinde konuştu.
      Köy Muhtarı Ali Kıraç'ta, “köy olarak öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Köy olarak imece usulü bu yemeği organize ettik" dedi. Okul Müdürü Ferdi Maral ve öğretmenlerde köy halkına teşekkür ederek çok mutlu olduklarını söylediler.
      Köylü kadınlarda, “öğretmenlerimizi çok seviyoruz onlar için bu yemeği seve seve yaptık" dediler. Yemeğe Vali vekili, Mevlüt Özmen, Jandarma Alay komutanı Erdem Yılmaz, Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, Milli Eğitim Müdür vekili Tahir Kaman, köy muhtarı ve köyün ileri gelen büyükleri katıldı.

Facebook Beğenenler

  1. babeqxurremi 2013-11-26 09:28:20

    ÖZDEMİR KÖYÜ MUHTARI ALİ KIRAÇ DEĞİL CİHANGİR GÜLCAN'DIR.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.