“Comenius Projesi” kapsamında Almanya, Norveç, Slovenya ve Portekize Gezi

Tarih : 2013-11-29 / Kategori : Eğitim

“Comenius Projesi” kapsamında Almanya, Norveç, Slovenya ve Portekize Gezi

    Iğdır Cumhuriyet  Ortaokulu, Avrupa Birliği Bakanlığına Bağlı Ulusal Ajansın Yürüttüğü "Comenius Projesi" kapsamında Almanya, Norveç ,Slovenya ve Portekize 3  öğretmen,5 öğrenciyle birlikte gittiler.
           Do You Play Wiht Me?( Benimle oynar mısın?)adlı projenin sahipliğini yapan Iğdır Cumhuriyet  Ortaokulu Almanya, Norveç, Slovenya ve Portekize  giderek orada incelmede bulunacaklar .
               Okulda öğrencilerle buluşan Milli Eğitim müdür vekili Tahir Kaman, öğrencilerimizin Avrupa'yı görmesi güzel bir olay. İdareci ve öğretmenleri kutluyoruz.  Öğrencilerimiz gezecekleri
ülkeleri yakından tanıyacak onların gelenek göreneklerini eğitim şeklini öğrenecekler daha sonrada onlar Iğdır'a gelecek buraları gezecek böylece dostluklar oluşacaktır "dedi.
              Okul müdürü Sefer Özsular da, bugün okulumuz geçen yıl yapılan fedakar çalışmaların meyvelerini toplamaya başladığımız gündür eski müdürümüz Cemal Kuas ve öğretmenlerimiz Engin Kuas, Tuğba Yıldız'ın hazırladıkları proje ile öğretmen ve öğrencilerimiz yurt dışına gideceklerdir. Avrupalı öğrencilerle kaynaşacaklardır. Bizde onları misafir edeceğiz. Dünyayı daha güzel bir yer yapmak için tüm dünya çocukları el ele verip çalışacak Umarım herkes için başarılı ve güzel geçecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim "şeklinde konuştu.
    Öğrencilerde , yurt dışını görecekleri, için mutlu olduklarını belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.