Iğdır’da Yılın Öğretmeni Şengül Yıldız Seçildi

Tarih : 2013-11-30 / Kategori : Eğitim

Iğdır’da Yılın Öğretmeni Şengül Yıldız Seçildi

    24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Iğdır’da yılın öğretmeni seçilen 70. Yıl Cumhuriyet Sağlık Meslek Lisesi Meslek dersi öğretmeni Şengül Yıldız Ankara’da yapılan öğretmenler günü kutlamasında Iğdır’ı temsil etti.
    Şengül Yıldız, Yılın öğretmeni seçildiğim için çok mutluyum. Ankara’da ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyorum.”dedi.   
    24 Kasım 2013 te 81 il temsilcisi seçilen öğretmenler Ankara da buluştu.Milli Eğitim Bakanlığı ve Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Müdürlüğü Tarafından her ilden ''Farkındalık Yaratan Öğretmenler'' Ankara' ya davet edildi.
    24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde: 22 kasım da TBMM Başkanının öğretmenleri kabulüyle başlayan, 23 Kasım da Kültür Bakanlığının Ankara'nın tarihi ve turisttik mekan ziyaretleri ve Ankara Resim ve Heykel Müzesinde 81 Farkındalık Yaratmış öğretmen onuruna verdiği konser ile Altındağ Belediyesinin verdiği yemekle devam etmiştir.24 Kasım Öğretmenler Günü Ulu Önder Atatürk'ün kabri ziyaretiyle başlamış, Milli Eğitim Bakanı
Sayın Nabi Avcı'nın Bakanlık ta ziyaretiyle devam etmiştir. Milli Eğitim Bakanlığının Kutlama Töreni ardından Başkent Öğretmen evinde 81 ilden gelen öğretmenler ile merkez kutlama kurul üyeleri onuruna Milli Eğitim Bakanlığınca akşam yemeği verilmiştir. Kutlamaların son günü olan 25 Kasım da Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına Başbakan
Yardımcısı Sayın Beşir Atalay tarafından Kabul edilen 81 öğretmen, daha sonra Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül tarafından Cumhurbaşkanlığı Köşküne kabul edilmişlerdir.Sayın Cumhurbaşkanı'nın 81 il temsilcisi öğretmenlerin onuruna Köşkte verdiği yemek ardından kutlama programı sona ermiştir.

Facebook Beğenenler

  1. Ali İPEK 2013-12-01 17:36:40

    Körler sağırlar birbirini ağırlar. Kriter neydi acaba hangi bilimsel çalışma yapıldı, devlete ne gibi faydası oldu. Kim seçti neye göre seçti. Ayrıca devlet adına değil hükümet adına yılın öğretmeni seçilmiştir. Devlet adına olsa taraf olunmaz, şeffaf olunur. Sözüm öğretmene değil, belirleyenleredir.

  2. rifat akış 2013-12-02 10:28:50

    hayırlı olsun. öğretmenizmize ne kadar ödül ve plaket verilirse verilsin hakkı ödenemez. Iğdırımız da bununla gurur duysun keyiflensin.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.