Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Buluş, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Gazetecilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Tarih : 2014-01-11 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Buluş, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Gazetecilerle Yemekte Bir Araya Geldi

     Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Buluş, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Gazetecilerle yemekte bir araya geldi.
        AK Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Buluş, İl Başkanı Abdulcabbar Baştemur ve Ak Parti yönetimi  ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla yerel ve ulusal gazetecilerin gününü kutlayarak öğle yemeğinde bir araya geldi.
         Başkan Adayı Buluş; iletişimin en temel taşlarından biri olan basının, toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında önemli rol oynayan, bireyin haber alma hakkını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtarak, kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan düşünce ve ifade özgürlüğünün de en etkili araçlarından biri olduğunu kaydetti.
    Buluş, “Bu duygu ve düşüncelerle İlimizin gelişmesine, tanınmasına katkı sağlayan, sorunların çözümünde bizlerle birlikte yol alan tüm yazılı ve görsel alanda çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
    Buluş, daha sonra Iğdır’ın gelişmesi ve kalkınmasına yönelik proje ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
           Buluş “öncelikli olarak İmar sorununu kökten çözüme kavuşturacağız, İnsanlarımızı içilebilir suyla buluşturacağız. Kanalizasyon sorununu İktidar desteği ile mutlaka çözeceğiz, Çevre ve görüntü kirliliğinden kurtaracağız, Çamurlu tozlu, ve köstebek yuvalarına dönmüş yollardan kurtulacağız. Şehir içi trafiğin ve otopark sorununa kesin çözüm sunacağız.Sanayi sitesinin alt yapı sorunlarını  çözüp çevre düzenlemesini yapacağız. İnsanlarımızın gezebileceği, dinlenebileceği ve hoşca vakit geçirebileceği nezih park ve yeşil alan yapacağız. Uzun vadede üniversite ve kampüsü ile şehir merkezi arasında raylı sistem yapılmak suretiyle öğrencilerimizin ulaşım sorununu çözüme kavuşturacağız. Hakveyis mahallesinde bulunan kum ocağını Mesire alanı haline getireceğiz. Doğalgazı getirerek Iğdır’ı hava kirliliğinden kurtaracağız. Şehrin bir kaç mahallesinin değil tamamının belediye başkanı olacağım. Efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.