MHP Tuzluca İlçe Teşkilatı'nın Yeni Parti Binası Açıldı

Tarih : 2014-01-20 / Kategori : Siyaset

MHP Tuzluca İlçe Teşkilatı'nın  Yeni Parti Binası Açıldı

MHP İl Başkanı Cahit Erol “Hz. Hüseyin dava adamıydı. Yezit ise kendi davasının adamıydı. O kendi çıkarları için mücadele ediyordu. 
Hz. Hüseyin ise  Ceddi Resulullah’ın dininin ayakta kalmasının mücadelesini veriyordu. Biz Hüseyin yolundayız.” dedi

      Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Tuzluca ilçe binası görkemli bir açılışla hizmete sunuldu. MHP İl Başkanı Cahit Erol, Partililerin katıldığı açılış törenine,  Iğdır Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş, MHP Iğdır İl Genel Meclis aday adayı Cabbar Şıktaş, Kenan Açıkel,  İlçe ve Belde Belediye Başkan aday adayları ve Vatandaşlar katıldı.         Coşkulu geçen açılışta kurban kesildi, dualar edildi ve yerel seçimlerin önemine vurgu yapıldı.
    MHP Tuzluca İlçe Başkanı Serdar Özcan, “Bugün çok önemli bir günde Tuzluca’ya, yakışır bir binanın açılışına katılmak için buradayız. Açılışımıza hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bizlerde bugün burada bu binayı Tuzlucalıların hizmetine açmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Tuzluca’yı layık olduğu yere götüreceğiz. Bu konudaki azim ve gayretlerimiz devam edecektir. Tuzluca’nın sorunu bizim sorunumuzdur. Bu sorunları kucaklamak ve çözüme kavuşturmakta bizim işimizdir diyoruz.” şeklinde konuştu.
    Iğdır Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş ise “seçimi kazanırsam yeni bir binaya kavuşacağız.” dedi.
    MHP İl Başkanı Cahit Erol’da yaptığı konuşmada birlik ve beraberlikten bahsederek herkesi Iğdır ve ilçelerinde birlik ve beraberlik içinde MHP çatısı altında birleşmeye çağırdı.
    İl Başkanı Erol şunları kaydetti; ”Tuzlucaya, ilçe binasının açılışına katılmak için buradayız. Bu binamız hayırlara vesile olur diyoruz. Yaşamış olduğumuz bölge gereği burada bir çok zümreler vardır. Birinin adına Laz, birine Kürk, birinin adına Azeri, birine Terekeme derler. Bunlar bir çiçek tarlasının gülleridir. Bizlerin hiç kimseyle çekişmemiz olmamıştır, olmayacakta. Herkes burada bir biriyle kardeştir. Burada önemli olan herkesin inandığı davasına sahip çıkmasıdır. Dava adamı demek fedekarlık, toplumu düşünen insan demektir. Bir dava adamı vardırki inandığı davası adına canını verir.  Biriside vardırki kendi davasının adamıdır. Kendi davasının adamı şahsi çıkarları için çıkıp  mücadele eden kişilerdir. Dava adamıysa bir benzetme yaparak açıklayacağım. Hz. Hüseyin dava adamıydı. Yezit ise kendi davasının adamıydı. O kendi çıkarları için mücadele ediyordu.  Hz. Hüseyin ise  Ceddi Resulullah’ın dininin ayakta kalmasının mücadelesini veriyordu. Biz Hüseyin yolundayız. Onun taraftarıyız. Niye, dava adamı olduğu için.  Tarihin geçmişine baktığımızda beşinci asırda Göktürk imparatorluğu dağıldığı zaman bir Kürşat ayağa kalkıyordu. 41 Kişiyle Çin sarayını basıyordu. O dava adamıdır. Çin ise emperyalist olduğu için davasının adamıydı. Biz Tuzluca’da dava adamlarının başta olduğunu biliyoruz. Hiç şüphemiz yoktur. Bizler Tuzluca’da il genel meclis üyeliğini çıkaracağız.  Ondan sonrada Tuzluca halkıyla beraber ayırt etmeden belediyeyi de alacağız. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde bir millet vekili çıkardık.. Türkiye’ye Iğdır bir mesaj verdi. Biz burda varız. Hiç bir hain emel bizi aşamaz.” dedi.
   

Facebook Beğenenler

  1. BABEK 2014-01-22 21:59:48

    Allah yardımcınız olsun Gündüz bey.İnşallah ığdır bdp den, Türkiy'de akp den kurtulur.Bizler şah abbasız, bizler şah ismailiz, bizler bizler mehmet emin resulzadeyiz, bizler mustafa kemaliz, inşallah 31 mart sabahı ığdır'da düşen bayrağı tekrar dalgalandıracağız.

  2. Sultan Galiyev 2014-01-24 23:09:19

    İyi geceler hepinize.Sayın Gündüz Güneş , öncelikle size başarılar diliyorum.Bana göre seçimde bazı hatalar yapıyorsunuz.bu hatalardan birisi, ığdır'da oyumuz az, bu sayıyla biz seçimi kazanamayacağız, yabancı memur bize oy vermezse seçimi kazanamayacağız.Sayın başkanım galiba ığdır'ı tanımıyorsunuz.bazı karasız seçmen bu lafı sizden duydugu zaman şöyle düşünüyor.Efendim nasıl olsa oy sayımız yetersiz , o zaman ben oyumu akp ye vereyim diyecek.ikincisi , yabancı memurunda sizin bu lafiniza tepkisi yine olumsuz oluyor.Şöyle ki, nasıl olsa azeri oyları yetmiyor.o zaman bdp kazanmasın bari oyumu akp ye vereyim hem bdp kazanamasın hem de iktidar partisi kazansin bu ığdır'ın yararına olur.İşte sizin söyleminizden iki tane olumsuz sonuç çıkıyor.Bu benim şahsi görüşüm.dikkate alıp almamak size kalmış.Ama bu tespitime kulak verseniz iyi olur.inanın bu söyleminiz hem moral bozuyor hem size hem ığdır'a zarar veriyor.

  3. Pir Sultan Abdal 2014-01-28 22:53:28

    Haydi pir sultan torunları, haydi şah ismail torunları, kahraman ığdırlılar, zaman birlik zamanı.31 mart sabahı batan güneş ığdır için yeniden doğacak.oyumuz sizin sayın gündüz güneş.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.