Ak Partili Kadınlar Belediye Meclisine Talip

Tarih : 2014-01-24 / Kategori : Siyaset

Ak Partili Kadınlar Belediye Meclisine Talip

    30 Mart 2014 yerel seçimleri yaklaştıkça siyasi partiler çalışmalarına hız vermeye başladı.
     Ak Parti Iğdır Kadın Kolları seçim çalışmalarını organizeli bir şekilde yürütüyorlar. Sistemli bir şekilde ev ev gezen Iğdır Ak Parti Kadın kollarında görevli üyeler nöbetleşe yapılan çalışmalarda nöbeti kaldırarak topyekûn çalışmalara katılmaya başladılar.
    Zeynep Şek ve Hatice Bakış Belediye Meclisine Aday olduklarını açıkladılar.
    Kadın kolları başkanı Hatice Bakış ile Başkan yardımcısı Zeynep Şek Iğdır belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundular. Iğdır Ak Partide belediye meclis üyeliği için başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor. İki kadın üye Zeynep Şek ve Hatice Bakış belediye meclis üyeliği için dosyalarını sundular.
    Çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Hatice Bakış, “AK Parti Kadın Kolları yönetimi olarak mahallelerimizde, mahalle temsilcilerimiz ve mahalle sakinlerimiz ile toplantılar düzenliyoruz. Burada mahalle hanımlarının sorunlarını dinliyor ve imkânlarımız ölçüsünde de gidermeye çalışıyoruz.  Kimi zaman evlerde hastalar olabiliyor. Biz onları da ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Böylece bir görevi de ifa etmiş oluyoruz. Eşlerimiz sahada mücadele ederken biz de onlara sahada destek oluyoruz. 30 Mart'a kadar Iğdır’da girmedik ev çalmadık kapı bırakmayacağız. Çeşitli ziyaretlerimizde hemşerilerimiz bizden hep belediye hizmetlerinin yetersizliğinden yakınıyor. Biz de kendilerine AK Belediyeciliği anlatıyoruz. İnşallah 31 Mart sabahı Iğdır Belediyesi'ne AK Parti bayrağını dikecek ve Iğdır’mızda yerel hizmet atağını başlatacağız” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. SERHAT 2014-01-24 16:56:11

    AKP DEYIP DURDUNUZ SON ON YILDA IGDIR OYUNU AKP DENDE KULLANMISTI, MILLETVEKILI CIKARMISTI AKP O ZAMAN IGDIRA YATIRIM YAPAMAZMIYDI NE OLDU YINE BOS, OYLARI BIR OYANA BIR BUYANA CEKIP DURMAYALIM IGDIRIN ASLI NEYSE OZUDE O OLSUN, KIMILERI DEREDEN TEPEDEN SU GETIRIP DEGIRMENI DONDURURKEN SIZDE DEGIRMENIN SUYUNU BOSA HARCAMAYIN SIMDI BIRLIK ZAMANI

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.