Ak Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Açıklandı

Tarih : 2014-01-27 / Kategori : Siyaset

Ak Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Açıklandı

AK Parti 30 İlin İlçe Başkan Adaylarını Açıkladı  Aralık: Yıldırım Turan, Karakoyunlu: Ziyatali Deliktaş, Tuzluca: Ahmet Sait Sadrettin Türkan oldu

    Karakoyunlu Ak Parti Belediye Başkan adaylığına seçilen Ziyatali Deliktaş, “2004 yılında gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde halkımızın takdiri ve teveccühü ile geldiğimiz belediye başkanlığı makamında 10 yıldır hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmanın gayretiyle çalıştık. Hayal edilen, hatta birçoğu hayal bile edilemeyen eserleri Karakoyunlu ilçemize kazandırdık. Şimdi yine siz kıymetli hemşerilerimizin destekleriyle daha birçok projeyi şehrimize kazandırmaya ve size 5 yıl daha hizmet etmeye talibiz. “KARAKOYUNLUMUZA” hizmet etmek için durmak yok yola devam.” dedi.

    Tuzluca  Ak Parti Belediye Başkan adaylığına seçilen Ahmet Sait Sadrettin Türkan, “Tuzluca ilçesinde 5 yıldır hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalıştık.
      Tuzluca ilçesininin tüm sorunlarını çözüm noktasına getirdik.  Yapmış olduğumuz projelerle, yatırımlar ortadadır.  Tuzluca ilçesinin dahada büyüp gelişmesi için Şimdi yine siz kıymetli hemşerilerimizin destekleriyle daha birçok projeyi ilçemize  kazandırmaya ve size 5 yıl daha hizmet etmeye talibiz. Tuzluca ilçesinin geleceği için  hizmet etmek için durmak yok yola devam  sloganıyla geliyorum.” dedi.

         Aralık  Ak Parti Belediye Başkan adaylığına seçilen Yıldırım Turan, “Kim ne derse desin, iktidarsız bir belediye çalışamaz, hizmet getiremez. Bizler iktidarın yanında oldukça hizmet edebiliyoruz. Aralık ilçesi iktidar Partisinden olduğu için ilçemize hizmetler geldi. Belediyemiz hizmetleri vatandaşın ayağına götürebildi. Aralık ilçesi halkı iktidarın nimetlerinin farkına varmıştır” dedi. 
    Turan, “Çözülmeyi bekleyen sorunlarımızda var. Bunları da Allah’ın izniyle AK Partiden Belediye Başkanı seçildiğim takdirde hepsini yapıp bitireceğim. Ak Partiyle Aralık ilçesine hizmet yağacak” şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.