Başkan Ziyatali Deliktaş’a Coşkulu Karşılama

Tarih : 2014-01-28 / Kategori : Siyaset

Başkan Ziyatali Deliktaş’a Coşkulu Karşılama

    Ak Parti Mevcut belediye başkanı Ziyatali Deliktaş, Karakoyunlu ilçesi Ak Parti ilçe başkanlığı önünde Karakoyunlu halkı tarafından kurbanlar kesilerek karşılandı.
    Başkan Deliktaş, İlçe seçim bürosunun önünde kalabalığa seslenerek Karakoyunlu ilçesi halkı bir kez daha durmak yok yola devam sloganıyla kararını vermiştir.”dedi.
    Deliktaş, Güzel Karakoyunlu ilçemize Ak Parti aday adaylık sürecinde kutlu hizmet yolunda çaba sarf eden Belediye Başkanı Seçilmeye en az bizim kadar çalışkan, Ahlaklı, idealist olan sevgili Ağabeyilerim, sayın H. Kirman Kayaya, Sayın Cemal Çalışkan’a verdikleri mücadeleden dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Beraber çıktığımız bu kutlu yolda ilçemizi 10 yıl olduğu gibi Ak Parti iktidar nimetleriyle hizmet yönünde maksimum düzeye getireceğiz.         Durmak yok Karakoyunlu için hizmete devam diyoruz.
          Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Taktirleri ve teşkilatlarımızın desteğiyle, Karakoyunlu’da Ak Belediyeciliğin sürmesi ve bizlere verilen sorumluluğa layık olabilmek için durup dinlenmeden çalışacağız....             Karakoyunluda 10 Yıl Evvel Başlattığımız Ak Parti Hizmet kervanında bizleri yanlız bırakmayan tüm parti büyüklerime ve Karakoyunlulara Teşekkür ederim.. Karakoyunlumuz’da Başlattığımız büyük değişim hamlesini süren ve hazırlanan yeni projelerle perçinlemek için; Teşkilatlarımızla sırt sırta, omuz omuza vererek kentimizde Ak Belediyeciliğin mührünü birkez daha hep birlikte vuracağız.”şeklinde konuştu.
    Daha sonra Başkan Deliktaş ve partililer ev ziyaretleri için çalışmalara başladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.