Belde Belediye Başkanları Açıklandı

Tarih : 2014-01-30 / Kategori : Siyaset

Belde Belediye Başkanları Açıklandı

Günlerdir heyecanla beklenen Ak Parti  belde başkan adaylıkları açıklamaları dün itibariyle sona erdi.

    Bilindiği üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Iğdır Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Buluş olarak belirlenmişti. Geçtiğimiz günlerde Iğdır Karakoyunlu Ziyatali Deliktaş, Aralık Yıldırım Turan  ve Tuzluca  Ahmet Sait Sadrettin Türkan olarak adayları da belli oldu. Son olarak merkeze bağlı belde belediye başkan  adayları Melekli Beldesi Ali Varol, Hoşhaber Beldesi Mevcut Başkan Osman Toka, Halfeli ise Reşat Başkara’ dün sabah itibariyle açıklandı. Böylece AK Parti Iğdır İl Teşkilatı il genelindeki tüm belediyelerin başkan adaylarını açıklamış oldu.
        Ali VAROL “HİZMET YARIŞINDA BİZ DE VARIZ”
    Melekli Beldesi Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Varol, “Melekli beldesinin gelişip büyümesi için hizmet yarışında bizde varız.” dedi.
    Varol, “Gelişmiş bir Melekli için hep birlikte” sloganıyla başladığı konuşmasında “Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye’de ekonomi, eğitim, sağlık, ulaşım, sanayi, turizm, sosyal hizmetler ve adalet alanında önemli yeniliklere imza atmıştır. Halkımıza insanca yaşama imkanı sunulmuş, özgürlük alanları genişletilmiştir. Dezavantajlı gruplara kadın, çocuklara ve yaşlılara sahip çıkılmıştır.
    Bugün bütün başarıların altında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ve Başbakanımız Sayın Tayyip Erdoğan’ın emeği vardır.  Sayın Başbakanımız ve ekibi gece gündüz demeden ülkemiz insanına hatta dünya insanlarına hizmet etmeye çalışıyor. Bende memleketimize hizmet etmeye adamış bir insan olarak, doğduğum Melekli beldesine hizmet yarışında yer almaya istişare ederek karar verdim. Kazandığım taktirde Melekli beldesi hak ettiği seviyelere gelecektir.” şeklinde konuştu.
    OSMAN TOKA İLE YOLA DEVAM
    Açıklamada Hoşhaber Beldesi Belediye Başkan Adayı, mevcut başkan Osman Toka,  İl teşkilatı tarafından yapılan açıklamada Hoşhaber Beldesi’nde 5 yıldır başkanlık görevini layıkıyla yerine getiren Osman Toka’nın adaylığının onaylandığı ve önümüzde seçim sürecinde de Osman Toka ile yola devam edileceği belirtildi.

“HİZMET ÇİZGİMİZDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ”
    AK Parti Hoşhaber Beldesi Başkan Adayı Osman Toka yaptığı açıklamada şunları  söyledi: “2009’da geldiğimiz görevde kimseyi ötekileştirmeden, ayırt etmeden üzerimize düşen hizmet görevini layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. 5 yılda kanalizasyondan, asfalt çalışmalarına, parkelemeden çevre düzenlemelerine kadar birçok konuda adım attık. Her şeyden önemlisi beldemizin gençlerine yönelik il genelinde geniş bir iş istihdamı alanı yarattık. Bugün partim tarafından tekrar bu göreve layık görülmek beni onurlandırmıştır.
    Önümüzdeki seçimi de Allah’ın izniyle kazandıktan sonra hizmetlerimize ve projelerimize  kaldığımız yerden son sürat devam edeceğiz. Bu vesile ile önümüzdeki seçim sürecinin barış, kardeşlik ve huzur içinde geçmesi tek temennimdir.” dedi.

REŞAT BAŞKARA “HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
    Ak Parti Halfeli Belediye Başkan Adayı Reşat Başkara, “Bizim yarışımızda kavga olmaz. Bizim yarışımız milletimize hizmet etmek içindir” dedi.
    Başkara, “Birlikte başaracağız ve Halfeli’yi hak ettiği belediyecilikle tanıştıracağız. Kardeşliğimizi ve birliğimizi hiç kimse bozamayacak. Bozmasına da izin vermeyeceğiz. Hepimiz yaşadığımız yerin farkına varmalıyız. Hepimize gelecek lazım ve gelecek inşası içinde olmamız gerekiyor. Ben AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Önümüzde yerel seçim var. 10 senede AK Parti ülkede ciddi hizmetler yaptı. Bizler de öncelikle çocuklarımızın ve beldemizin gelişip büyümesi için Ak Partide buluşmalıyız.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. KEMAL BAYAT 2014-01-30 11:06:41

    EY IĞDIRLI UYAN ARTIK!..<br />AKP TÜRKİYEYİ PERİŞAN ETTİ: <br />VATANDAŞ KAZ GİBİ YOLUNDU, <br />SOSYAL OLARAK BÖLÜNDÜ, <br />ÜRETİM YAPMADAN, İÇ VE DIŞ FAİZ LOBİLERİ TARAFINDAN DA SOYULDU...<br />BELDE BAŞKANLARI HANGİ YÜZLE OY İSTEYECEKTİR.<br />BUNU IĞDIRLI'YA OKUTUN EY YEŞİLIĞDIR!..<br />KEMAL BAYAT<br />IĞDIRMAVALI

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.