Adaylardan Esnaf Ziyareti

Tarih : 2014-01-31 / Kategori : Siyaset

Adaylardan Esnaf Ziyareti

Adaylardan Ticaret Borsasına İadeyi Ziyaret
    BDP Iğdır Belediye Eş Başkan Adayı Av. Şaziye Önder, Belediye Başkanı Hüseyin Malk ile birlikte  seçim çalışmaları çerçevesinde Iğdır Ticaret Borsası Başkanı Serhat Kumtepe’yi makamında ziyaret etti.
    Kumtepe, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.   
    Daha sonra  BDP Iğdır Belediye Eş Başkan Adayları Av. Murat Yikit ile Av. Şaziye Önder, Iğdır’da Sanayi Sitesi esnaflarına ziyarette bulundu.
    BDP Iğdır Belediye Eş Başkan Adayları Av. Murat Yikit ile Av. Şaziye Önder seçim çalışmaları çerçevesinde Iğdır’da Sanayi Sitesi esnaflarına ziyarette bulundular. Kalabalık bir heyetle ziyaretlerini gerçekleştiren Eş Başkan adayları burada esnafların sorunlarını dinleyerek kendileriyle sohbet ettiler.
‘Halkımıza söz verip yerine getirmeyen partilerden değiliz’
    Ziyaret esnasında konuşan BDP Iğdır Belediye Eş Başkan Adayı Murat Yikit, Kendilerinin diğer  parti adayları gibi sadece seçim vaadi verip sonradan halkı kandırmak niyetlerinde olmadıklarına  dikkat çekerek “Sanayinin beş yıl önceki halini de biliyoruz. Şimdiki halini de biliyoruz. En azından biraz iyileşme var kalan kısımları da bizler geldiğimizde hal- ledeceğiz. Bizler bu 5 yıl süre içersinde yaptıklarımız ortadadır. Belki birileri gelip sizlere biz her şeyi biranda hallederiz diyebilir. Ama bizler  her şeyi yerine ve usulüne göre yapan partiyiz. Sadece seçimde oy kaygısıyla yaklaşıp halkımıza  söz verip sonradan yerine getirmeyen parti değiliz. Umarım burada kalan sorunları da bizler başa  geldiğimizde halledeceğiz. O konuda burada olan esnaflarımızın en ufak şüphesi olmasın” dedi.
    Konuşmanın ardından esnaf ziyaretleri sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.