Oğan, "Kars'ı Sıkıştığı Ayakkabı Kutusundan Kurtaracağız!"

Tarih : 2014-02-03 / Kategori : Siyaset

Oğan,

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, 30 Mart seçimlerinin ardından Kars'ı sıkıştığı ayakkabı kutusunun içerisinden kurtaracaklarını iddia etti.
    Milliyetçi Hareket Partisi heyeti, 30 Mart yerel seçimleri öncesi, partisinin Kars Belediye Başkan Adayı Murtaza Karaçanta'ya destek vermek için Kars'a geldi.
MHP heyetinde, MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MYK üyeleri Muharrem Yıldız ve Taner Gökçek ile MHP'li Dr. Ümit Yılmazel de yer aldı.
    Havayolu ile Kars' a gelen MHP heyetini Kars Havalimanında, MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, MHP Kars Belediye Başkan Adayı Murtaza Karaçanta, Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel ve partililer karşıladı.
Daha sonra Kars Havalimanından kalabalık konvoy eşliğinde il merkezine gelen heyet, MHP'nin Faikbey Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdikten sonra akşamda yine aynı yerde basın toplantısı düzenledikten sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorunlarını cevaplandırdı.
MHP Genel Başkan yardımcısı İstanbul Milletvekili Atilla Kaya'nın ardından söz alan MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, 30 Mart yerel seçimlerinde iddialı olduklarına vurgu yaparak, MHP olarak Doğu'nun üç hilalli bayrağını Kars, Iğdır ve Erzurum'da dalgalandıracaklarını söyledi.

AYAKKABI KUTUSUNA SIKIŞTIRILMIŞ KARS'I AYAKKABI KUTUSUNUN İÇERİSİNDEN
KURTARACAĞIZ!
    Ayakkabı kutusuna sıkıştırılmış Kars'ı ayakkabı kutusunun içerisinden kurtarmaya geldiklerini de vurgulayan Oğan, "Allah'ın izniyle 30 Mart'a kadar Kars'ı o sıkıştırıldığı ayakkabı kutusundan değerli MHP Kars Belediye Başkan Adayı Murtaza Karaçanta ile birlikte çıkaracağız.
Bunu da sadece Kars'ta değil Iğdır ve Erzurum'da da olmak üzere bu üç ili Doğunun üç hilali haline getireceğiz. Bu üç ilde çok iddialıyız.
Türkiye'nin gündemi Ankara ve İstanbul'a sıkışmış ama Doğu'da MHP'nin Kars, Erzurum ve Iğdır'ı alacağına hep beraber şahit olacağız."dedi.
AK PARTİ KARS, ERZURUM VE IĞDIR'DA MHP ADAYLARININ ZAYIF OLDUĞUNU DİLLENDİRİYOR
AK Parti'nin Kars, Erzurum ve Iğdır'da MHP'nin belediye başkan adaylarının zayıf olduğu yönünde söylemler yaptığını da ileri süren Oğan, aslında her üç ilde AK Parti adaylarının zayıf olduğunu söyledi.
Türkiye'de son günlerde gündeme geldiği gibi Kars çevresinde de bir paralel devlet ve paralel bir yapının olduğunu da ileri süren Oğan,"Bu paralel yapı, iddia edildiği gibi Ankara'da değil bu bölgeleri içine
alan coğrafyada da bir paralel yapı var. Çok iddia ederek söylüyorum.
AKP özellikle ve özellikle Kars'ta zayıf bir adayı göstererek o paralel yapının burada etkili olmasına çalışıyor. AKP'nin Erzurum adayı da ithal bir adaydır. AKP, Iğdır'da da zayıf bir aday göstererek bu bölgeyi de o paralel yapının yani İmralı'dan yönetilen paralel yapının etkisi altına sokmaya çalışıyor. Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinde AKP'nin bütün adayları zayıf adaylardır. Ama AKP bir şeyi unutmuş durumdadır. AKP gibi partiler bugün kurulur 10 sene iktidarda kalır, ayakkabı kutularını doldurur ve sonrada gider. Ama Türk milliyetçilerinin kalesi var ve onlar bu bölgeyi sahipsiz bırakmayacaklardır. Iğdır'ı sahipsiz bırakmadığı gibi Türk milliyetçileri Kars, Iğdır ve Erzurum'u yeniden alarak Doğu'nun 3 hilalini burada dalgalandıracaklar. AKP'nin bütün ısrarlarında rağmen bu bölgeyi belli bir zihniyetin emellerine teslim etmeyeceğiz ve bunu da çok iyi bilsinler. Türkiye'nin 30 Mart sürprizi Kars, Iğdır ve Erzurum'dan olacak." Diye konuştu.
    Tacettin DURMUŞ / KARS (AHT)

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.