MHP'den Nezaket Ziyareti

Tarih : 2014-02-05 / Kategori : Siyaset

MHP'den Nezaket Ziyareti

      Seçim çalışmalarına hız katan, her noktaya giderek seçmene ulaşan ve projelerini anlatan MHP Iğdır  Belediye Başkan adayı Gündüz Güneş, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Taşburun Belediye Başkanı Nesip Aksu ve partililerle birlikte gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.
                Ziyarette konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel; “Seçimlere az bir süre kaldı. Bu zamanı çok iyi değerlendirmeliyiz. Bizim gidecek başka yerimiz yoktur. Bu vatan, bu topraklar bizimdir. Burada bizimle barış içerisinde, huzur içerisinde, kardeşlik içerisinde al bayrağımıza saygı, toprağımıza saygı içinde yaşamak isteyen herkesle yaşarız ama bunlara göz diken, bunlara hakaret eden, bunlara meydan okuyanlar varsa onlara Allah’a şükür haddini bildirecek gücümüz var. Onun için bu seçimler bizim için çok önemlidir” diye konuştu.
    MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş, “Bizler yıllardır bu topraklarda birlik ve beraberliği sağladık. Bu seçimde de birlik ve beraberliği sağlayacağız. Bizleri bölmeye ayrıştırmaya kimsenin  gücü yetmez.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.