Karakoyunlu İlçesinde Ak Parti Seçim Bürosu Açılışını Yaptı

Tarih : 2014-02-10 / Kategori : Siyaset

Karakoyunlu İlçesinde Ak Parti Seçim Bürosu Açılışını Yaptı

Karakoyunlu İlçesinde Ak Parti Seçim bürosunun açılışı görkemli bir şekilde gerçekleşti.
    Açılışına Ak Parti İl Başkanı Abdulcabbar Baştemur, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Buluş, Ak Parti Melekli Belediye Başkan Adayı Ali Varol, Ak Parti Hoşhaber Belediye Başkan Adayı Osman Toka, Ak Parti Halfeli Belediye Başkan Adayı Reşat Başkara, Ak Parti yönetimi merkez ve ilçe teşkilatı. Karakoyunlu ilçesi halkı Ak Parti Belediye Başkan  Adayı Ziyatali Deliktaş’a desdek için açılışa katıldılar.
     Ak Parti Karakoyunlu Belediye Başkan Adayı Ziyatali Deliktaş, “10 Yıllık hizmetlerle dolu bir yılı arkada bıraktık. Karakoyunlu ilçesi halkının desteği ile ve yapacağımız proje ve hizmetlerle bir beş yıl daha hizmet vermek için yine burdayız. Diğer aday kardeşlerimide tebirik ediyorum. İnşallah barış ve huzur içinde bir yarış olur ve bu seçim bürosu daha öncede hayırlı işlere vesile oldu. Daha önceki seçim çalışmalarında başarılı çalışmalar yaptık. İnşallah bu seçimde AK kadrolar olarak kapı kapı, ev ev dolaşacağız hep beraber el ele, kol kola birlik ve beraberlik içerisinde 30 Mart’ta seçimde zaferle çıkacağız. Ak Parti belediyecilik anlayışında esnafımıza, üreticimize, vatandaşımıza, garibanımıza, hanım kardeşlerimize destek vardır. Nerede bir mazlum varsa AK Parti oradadır. Sayın Belediye başkan aday arkadaşlarım Ak Parti il başkanı ve il yönetimi açılışa teşrif etiler.   Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.
    Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Mustafa Buluş, “Bu güzel açılışa katılmaktan çok mutluyum. İki dönemdir başkanımız ak hizmetler sundular. Bir dönem daha yeni hizmetler sunacaktır. Bizler istiyorizki ilçelerimiz, beldelerimiz, Merkez dahil  tüm belediyeler Ak belediye olsun. Hizmet gelsin, Aş gelsin, İş gelsin, Birçoğumuzun genci, eşi, çocuğu Ak Parti sayesinde ekmek sahibi oldu evine ekmek götürebiliyorsa bizlere de bunun karşılığını sandıkta versin. Karakoyunlu ilçesi halkından da bir isteğimiz Karakoyunlu ilçemizi kazandıracağız. Iğdır’da bizler için çok önemli Iğdır belediyesini de kazanırsak o zaman hizmet dahada artacak. Iğdır’da da desdeklerinizi bekliyoruz.“ dedi.
    Ak Parti İl Başkanı Abdulcabbar Baştemur, “Partimizi Karakoyunlu ilçesinde kazandıralım. İki dönem kazanan ve bir çok gencimize iş imkanı sunan partimiz kazanırsa Karakoyunlu ilçesi kazanır,  Kazanmazsa Karakoyunlu ilçesi kaybeder.  Burdan il genel meclis üyeliği içinde siz ilçe halkından oy istiyoruz. İl Genel meclis üyesine giden her bir oy Baş- bakanımıza giden bir oydur.“ dedi.
Baştemur, “Diğer Belde ve ilçe Başkan adaylarımızada başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
    Daha sonra seçim bürosunun açılışı yapıldı ve ikramlar bulunuldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.