Ak Parti Adayı Buluş’tan Ev Ziyaretleri

Tarih : 2014-02-11 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Adayı Buluş’tan Ev Ziyaretleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Iğdır Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Buluş Baharlı mahallesindeki ev ziyareti yoğun kalabalık oluşturdu.
    Başkan Adayı Buluş, Iğdır’ın hizmete muhtaç bir il olduğunu belirterek, “Biz Allah’ın izniyle geliyoruz, ama koltuklarda zaman harcamak için değil, bu şehri yaşanılabilir bir şehre dönüştürmek için geliyoruz” dedi.
    Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdüren Başkan Adayı Buluş, Baharlı (14 Kasım) Mahallesi’nde gittiği ev toplantısında mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.         Buluş, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    Iğdır belediyesine hizmet için talip olduklarını söyleyen Buluş, “Bu memlekete hizmet lazım, bu memleketin gençlerine iş lazım, bu memleketin kadınlarına ev lazım, iş lazım. Iğdır hizmete muhtaç ve hizmet bekliyor. Iğdır’a ve Iğdır’ın insanına hizmet için talibiz. Iğdır’da her geçen 5 yıl büyük bir kayıptır. Bu şehir büyüyor ama köy şeklinde büyüyor. İşte biz bütün hizmetleri sizin ayağınıza getirmek adına yola çıktık” dedi.
    “Halkımızı özlemini duyduğu hizmetlere kavuşturacağız”
    Buluş  “Biz Allah’ın izniyle geliyoruz, ama koltuklarda zaman harcamak için gelmiyoruz. Bu şehri yaşanılabilir bir şehre dönüştürmek için geliyoruz. projelerimizle geliyoruz. Iğdır’ı 5 yılda değiştirecek dönüştürecek bir belediyecilik anlayışı ile geliyoruz. Yakın zamanda Allah nasip ederse biz halkımıza, insanımıza, Iğdır’ın her bir köşesinde yaşayan vatandaşımıza hizmetlerin en güzelini sunacağız. Allah’ın izniyle halkımız özlemini duyduğu hizmetlere kavuşacaktır” dedi.
    Yapılan konuşmanın ardından vatandaşlar Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Mustafa Buluş’u uzun süre alkışlayarak, ellerindeki AK Parti bayraklarıyla atılan sloganlara eşlik ederek desteklerini sundular.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.