MHP'li Aktaş, "Kars için bütünleşmeliyiz"

Tarih : 2014-02-14 / Kategori : Siyaset

MHP'li Aktaş,

    MHP Kars Eski İl Başkanı Oktay Aktaş, seçimlere çok iddialı bir şekilde girdiklerini belirterek MHP Kars Belediye Başkan Adayı Murtaza Karaçanta'ya güvendiklerini ve sonuna kadar arkasında olduklarını
söyledi.
    Oktay Aktaş, Kars'ın 'Yüce Türk Milletinden yetkisini alanlar,
milletimize hizmetle mükelleftirler' mantığı ve ahlakı ile yönetilmesi gerektiğine dikkat çekti.
    30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili olarak Gazetemize açıklamada bulunan Aktaş, "Yerel seçimlerde öncelikle tüm seçime giren partiler ile tüm adaylara ve Karsımıza hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.
    Bütün adaylara başarılar dileyen Aktaş, Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçimlere çok iddialı bir şekilde girdiklerini de belirterek, "MHP olarak hedefimiz Kars Belediye Başkanlığını kazanmaktır. Bunun için de tüm Karslı hemşerilerimizin MHP'yi desteklemelerini ve güvenmelerini istiyoruz." Dedi.
    ÜLKE VE KARS OLARAK ÇOK ÇALKANTILI BİR DÖNEMDEN GEÇMEKTEYİZ
    Ülkemiz ile birlikte Kars olarak ta çok çalkantılı bir dönemden geçmekte olduğumuzu da ileri süren Aktaş, "Bu yerel seçimlerde biz Karslıları da çok sağlıklı düşünmemiz lazım ve ona göre hareket edip,ona göre tercihimizi yapmalıyız. Bizlerin birbirimizle ayrı gayriliğimiz yoktur. Dolaylısıyla Kars bizim ortak yaşam yerimizdir.
    'Sen, ben yok biz ve bizler varız' demeliyiz. Artık dedikoduyla, kavgayla uğraşacak vaktimiz yoktur.
    BİZ, ÖNCE ÜLKEM DİYEN BİR PARTİYİZ
    Biz önce ülkem diyen bir partiyiz ve tüm Karslı vatandaşlarımızı kucaklamaya ve Kars'ı birlikte yönetmeye talibiz. Bizler Kars'la yatıp Kars'la kalkıyoruz.  Kars, bizim sevdamızdır. Kars'a hizmet etmek en büyük tutkumuzdur. Bu tarihi şehre hizmet etmek için yönetici olarak seçilmek için bir arkadaşımız adaydır. Arkadaşımız bunun çok büyük bir sorumluluğunun bilinci içindedir. Bizler Murtaza  Karaçanta'ya
güveniyoruz.
    Siftahsız kepenk kapatan tacirimiz tüccarımız ve Esnaf kardeşlerimiz var. Sokaklardaki işsiz sayısı her gün artıyor. Bizler bu güzelim Karsımıza tarihi ve kültürü ile bütünleşen ilimizi 'nasıl daha güzel hizmet ederiz, nasıl kalkındırırız, nasıl işsize iş, aşsıza aş buluruz' diye kafa yoruyoruz. 'İlimizden göçü nasıl durdururuz' diye planlar yapıyoruz.  Esnafımızın işlerinin nasıl açılacağıyla ilgili yeni projeler yaparak gelirlerini artırmanın yollarını aramalıyız.  Şu an Kars ekonomisi bitmiş durumdadır. Esnafımız iş yapamıyor. Her bir Karslı hemşerim oy kullanırken lütfen bunlara dikkat etmesini rica ederim. Hayatımda dünde MHP'den başka hiçbir şey yoktu, bugün de yok;yarında olmayacaktır, Yine hayatımda MHP'den başka bir oy verdiğim siyasi parti de yoktur. Bu da unutulmamalıdır.  Yüce Türk Milletindenyetkisini alanlar, milletimize hizmetle mükelleftirler. Bizler Karsımızı bu mantıkla, bu ahlakla yönetmeye talibiz." Tacettin DURMUŞ / KARS (ÖLÇEK)

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.