Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Buluş’tan Esnaf Ziyareti

Tarih : 2014-02-24 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Buluş’tan Esnaf Ziyareti

                      AK Parti Iğdır Belediye Başkanı Av. Mustafa Buluş, seçim çalışmaları kapsamında Iğdır esnafıyla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Abdulcabbar Baştemur, yönetimi, il genel meclis ve belediye meclis adayları ile birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Adayı Buluş, esnafın sorun ve taleplerini not alarak, "Derdiniz derdimizdir" dedi.
                           Ak Parti Belediye Başkan Adayı Av. Buluş’u gören esnaf ve vatandaşlar, ilgi göstererek, Havaalanı, Üniversite, Hastane ile hükümetin diğer hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Başkan adayı Buluş ve beraberindekiler uzun süren esnaf ziyaretinde esnafla uzun süre sohbet ederek, esnafın dilek ve isteklerini not aldı.
                           Buluş, esnaf ziyaretleri esnasında zaman zaman sokakta vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaştı. Beraberindeki partili üyelerle birlikte ziyaretlerini aralıksız sürdüren Buluş, esanafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler temenisinde bulundu. Esnaf ve çalışanların ilgisiyle karşılaşan Buluş, ziyaretleri esnasında sokakta toplanan ve kendisini tebrik etmek için bekleyen vatandaşlarla da kucaklaştı. Görüdüğü ilgi alakadan dolayı duygulu anlar yaşayan Buluş, vatandaşların dilek ve temennilerini kabul ederek, onlarla uzun sure sohbet etti.
Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Buluş, daha sonra yaptığı açıklamada, Allah’ın bu görevi nasip etmesiyle birlikte kendileriyle tüm sıkıntıların da sona erdireceklerinin sözünü verdi. Iğdır’ın her köşe bucağını hizmete doyacağını ifade eden Buluş, hizmetin vatandaşın en doğal hakkı olduğunu belirtti. Kentin her mahallesinin, her noktasında yaşayanları hizmete mahrum bırakmaya hiç kimsenin hakkının olmadığını söyleyen Buluş, ‘’Gittiğimiz her yerde ziyaret ettiğimiz her esnafımız, büyük bir memnuniyetle ve ilgi alakayla karşılaşıyoruz. Bugünki ziyaretlerimizde de aynı heyecanla karşılaştık. Halkımızın bize göstermiş olduğu sıcakkanlılık, ilgi alaka bizleri son derece mutlu ediyor. Vatandaşlarımızla bütünleşmiş durumdayız. Onların güvenini ve takdirini kazanmak gurur vericidir. İnşallah 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra tüm halkımıza hizmettin en güzelini sunarak Iğdır’ımızı hasretini duyduğu hizmetlere kavuşturacağız.‘’ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.