MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş Türk Kadınlar Derneği Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Tarih : 2014-02-25 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır  Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş Türk Kadınlar Derneği Üyeleri İle  Bir Araya Geldi

            MHP Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş, bayanlara seslenerek “seçimi kazanarak yaşanabilir, bir Iğdır'ı el birliği ile gerçekleştireceğiz.” dedi.
                Eşi Handan Güneş ile toplantıya katılan Gündüz Güneş, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, bayanlara bu seçimde büyük bir sorumluluk düştüğünü bütün kırgınlıkların ve dargınlıkların bir kenara bırakılarak birlik içinde yaşanabilir bir Iğdır için çalışma yapılması gerektiğini söyledi.
                    Güneş, “Yerel seçimlerin belirleyicisi sizlersiniz. Sizlerin yapacağı çalışma ile bu seçimi alacağız. Belediye Meclis listemizde 3 tane bayan arkadaşa yer verdik. Bu arkadaşlarımızda sizlerin içinizden olan arkadaşlar. Belediyeyi aldığımızda bayanlarımıza yönelik kültürel sosyal çalışmalar yapacağız.
Iğdır'ımızı yaşanabilir tozdan, çamurdan, kirlilikten hep birlikte kurtaracağız. Sizlerin gayreti ile seçimi kazanacak. Iğdır'a en güzel hizmeti vereceyiz." dedi.
               Güneş, yapacakları çalışma ve projeleri de anlatarak, önceliğimiz şehrimizi yaşanabilir hale getirmektir. İlk önce şehri tozdan kirlilikten çöpten arındıracak her mahalle ve caddesi çöpten arınmış tertemiz bir Iğdır yapacağız. Otopark sorununu çözecek, Iğdır'a yanı başımıza kadar gelen doğalgazı getireceğiz. Bu seçimde siz bayanlara büyük görev düşüyor." şeklinde konuştu.
“Kadınsız medeniyet olmaz; kadınsız medeniyet öksüzdür " diyen Gündüz Güneş, “Bizim anlayışımızda kadın hayatın yarısıdır. Kadın Dünyamızın olmazsa olmazıdır. Bir ana olarak fedakarlık ve feragatın
yanında kadın sevginin, şefkatin, nezaketin, zarafetin, hülasa medeniyetin sembolüdür. Kadınsız medeniyet olmaz; kadınsız medeniyet öksüzdür. Dolayısıyla dört tarafı mamur bir medeniyet hedefinde kadının Iğdır'da bütün hak ve menfaatlerini korumak bizim en önemli vazifelerimizden biridir. Allah nasip ederse inşallah, kadınların
sosyo-kültürel statüsünün yükseltilmesinin mücadelesini vereceğiz" ifadesini kullandı.
Bayanların ilgi ile dinlediği MHP başkan adayı Gündüz Güneş, daha sonra bayanlara teşekkür ederek "30 Mart seçimini siz annelerimiz, bacılarımız, kardeşlerimiz sayesinde kazanarak yaşanabilir, bir Iğdır'ı el birliği ile gerçekleştireceğiz." dedi.
Türk Kadınlar Derneği Başkanı Sabiha Sever'de yaptığı konuşmada, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile
getirerek, belediye meclisinde bayanlara yer verdiği ve bayanlara yönelik fikir ve düşüncelerinden dolayı Gündüz Güneş'e teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.