Y.Çarıkçı Ortaokulu’na Kardeş Okulundan Yardım Eli

Tarih : 2014-05-28 / Kategori : Eğitim

Y.Çarıkçı Ortaokulu’na Kardeş Okulundan Yardım Eli

                Iğdır merkeze bağlı Yukarı Çarıkçı Ortaokulu’na kardeş okulu İstanbul/ Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulundan yardım eli uzatıldı. Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu Müdürlüğü ve beraberinde iştirak eden Okul Aile Birliği Başkanı Şeniz Demir ve Hüma Tuğansart, Yukarı Çarıkçı Ortaokulunu yerinde ziyaret ederek 32 koli yardımı teslim ettiler.

                 Önceki yıllarda da benzer kampanyayla kardeşliğini gösteren Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu bu yılda yardımlarına devam etti. Yardım yapan okul yetkilisi, Iğdır daki zorluklar ve ihtiyaçlar doğrultusunda Yukarı Çarıkçı Ortaokulu Müdürü Malik Akşit ile beraber iki okul arasında gönül köprüsü kurarak yardım kampanyalarına başlamıştır.

               Dostluk elinin son ayağı olan bu yıl ise beraberinde ki heyetle okulu ziyaret eden okul yetkilileri, dostluk ve kardeşlik mesajı vererek zorlukları aşma konusunda bu tür dayanışmaların önemine vurgu yaptı. Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Can ve Okul Müdürü Malik Akşit ise kampanyanın asıl mimarları Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Şeniz Demir ile Hüma Tuğansart’ı tebrik ederek Iğdır Milli Eğitim camiası adına teşekkürlerini ilettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.