Iğdır Genç Girişimciler Kurulu Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü

Tarih : 2014-05-29 / Kategori : Eğitim

Iğdır Genç Girişimciler Kurulu Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü

               Iğdır Genç Girişimciler Kurulu, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde ortaklaşa köy okullarında kütüphane kurma Bilinci ve Kitap Kardeşliği projesi kapsamında 2 okula 1300 Kitap hediye etti.

             Iğdır Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Nizamettin Taşbağ, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gökçen Baydar, Üniversiteler ve Liseler çalışma Gurubu Sorumlu Başkan Yardımcısı Emrah Güzel tarafından kitaplar okul kütüphanelerine teslim edildi. Iğdır Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Nizamettin Taşbağ, Kurulumuzun faaliyet alanlarından birisi olan eğitime en büyük önemi veriyoruz. Bu kapsamda kütüphanesi olmayan köy okullarını kütüphanelerle buluşturduk. Iğdır’dan ve Türkiye’nin her tarafından gönderilen kitapların postayla ve elden teslim etmeleri çoğu okulumuzdaki kitap eksiklerini gidermesinde büyük katkısı oldu. Bu kapsamda Karakoyunlu Şehit Polis Ali Asker Gonca Ortaokulu ve Karakoyunlu ilçesine bağlı Şehit Er Muharrem Taş Ortaokuluna 1300 adet kitap toplandıktan sonra kütüphanelere teslim ettik.“ dedi.

               Taşbağ, “Bu güzel ve anlamlı projemize katkı sağlayan tüm duyarlı vatandaşlara teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

              Üniversiteler ve Liseler çalışma Gurubu Sorumlu Başkan Yardımcısı Emrah Güzel, “bu anlamlı projeyi sonuçlandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu tür eğitime faydalı projelerimiz ilerliyen dönemlerde de devam edecektir. Eğitime destek olmak isteyen vatandaşlar Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Genç girişimciler kuruluna müracaat ederek iletişime geçebilirler ve projelerimizi paylaşabiliriz.” şeklinde konuştu.

              Karakoyunlu Şehit Polis Ali Asker Gonca Ortaokulu Okul Müdürü Erkan Başal, Müdür Yardımcısı Ehet Güzel, ve Karakoyunlu ilçesine bağlı Şehit Er Muharrem Taş Ortaokulu Müdürü Yakup Kutluay, Müdür Yardımcısı Bayram Uysal, “Okullarımızda kitap yetersizliği vardı. Toplanan kitaplarla büyük eksiklikler giderildi. Iğdır Genç Girişimciler Kuruluna yapmış oldukları kitap yardımı desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.