Iğdır Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Şeyda Kocacık Atandı

Tarih : 2014-06-05 / Kategori : Eğitim

Iğdır Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne  Şeyda Kocacık Atandı

             Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne Şeyda Kocacık atandı.

            Kocacık, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ilk kadın şube müdürü olarak görevine başladı.

            Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu şube müdürleri sınav ve mülakatını kazanan Şeyda Kocacık, Iğdır İl Milli Eğitim Şube Müdürülüğü görevine atandı.

           Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Şeyda Kocacık, sırasıyla Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğü İlk Atama Bölümü VHKİ 2000-2001, Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü VHKİ 2001-2007, Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü Şefi 2007-2011 ve Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Şefi 2012..., görevlerinde bulundu. En son bakanlık tarafından 5 Mayıs 2014 tarihinde Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı.

              SPOR ALANINDA

              Iğdır İl Milli Eğiitm Şube Müdürü Kocacık, Hacettepe Üniversitesi Dağcılık Kulübü bünyesinde 2000 yılından bu yana aktif olarak dağcılık yapıyor. İki yıl önce Ağrı Dağına tırmanarak zirve yapan Kocacık, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, Ağrı Dağı’ndaki zirve tırmanışını yerli bir rehber olarak eşlik etmişti.

              ÖDÜLLERİ

             Hizmet yılları süresince Personel Genel Müdürlüğü, Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürü, Milli Eğitim Bakanlığı Müşteşarı, Milli Eğitim Bakanı Taktir Belgesi alarak 3 kez teşekkür, bir kez de takdir belgesi aldı.

           BULUNDUĞU GÖREVLER

           Milli eğitim bakanlığı personel genel müdürlüğü bünyesinde ağırlıklı olarak 2000 yıllarında başlatılan e-devlet uygulamaları kapsamında personele ilişkin özlük ve kadro işlemlerinin e-özlük modülüne entegrasyonuna yönelik çalışmalarda aktif görev aldı. Bunun yanı sıra hukuk davaları atama mevzuatı klavuz hazırlama ve benzeri alanlarda görev yaptı.

             Milli eğitim bakanlığı tarafından yükselme sınavı şef kadrosuna atandı. Çıraklık ve yaygın eğitim genel müdürlüğünde kurulan geliştirme şubesinde doğrudan genel müdür yardımcısına bağıl olarak 2008 yılı sonuna kadar stajerlik plan hazırlama çalışmaları yürüttü. 2008 Yılında okuma yazma bilmeyen yetişkin vöatandaşlara yönelik olarak ana kız okuldayız.

            Okuma kampanyası rapor bilgi bilgi notu konuşma metni hazırlama gibi yazışmaları yürüttü. Milli eğitim bakanlığı ve diğer bakanlıklar ile yürütülen gizli statüsünde bulunan 6 çeşit eylem planının belirli peryotlarında çalışmalarda kordinasyonu çalışma toplantıları iş ve işlemlerini doğrudan genel müdür ve genel müdür yardımcısına bağlı olarak yürüttü.

           MEB Bilgi edinme sistemi ve Doğrudan Başbakanlık BİMER sistemlerine yönelik iş ve işlevlerin yürütülmesinde genel müdürlük kordinatörü olarak görevlirinde bulundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.