Iğdır 'Da ‘Okullar Hayat Olsun’ Suluboya Resim Sergisi Açıldı

Tarih : 2014-06-07 / Kategori : Eğitim

Iğdır 'Da ‘Okullar Hayat Olsun’ Suluboya Resim Sergisi Açıldı

              Iğdır Halk Eğitim Merkezi ve Kurtuluş İlk Okulu işbirliğiyle gerçekleştirilen “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında suluboya ve karakalem resim sergisi açıldı.

              Kurtuluş İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen açılışa, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman, Okul müdürü Ahmet Gelal, Şube Müdürleri Abdulselam Taluk, Süleyman Akkuş, Güzel sanatlar lisesi müdürü Mustafa Alagöz ve davetliler, kursiyerler katıldı.

             Serginin açılışını yapan Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman, “Okullar Hayat Olsun” projesi bütün okullarımızda devam ediyor. Kimin de okuma yazma kursları kiminde ise farklı topluma bölgeye, mahalleye yararlı kurslar açıyoruz. Bu kursta onlardan biri 15 kursiyer güzel resim yapmış emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

              “Okullar Hayat Olsun” projesiyle 15 kursiyer 3 yıllık çalışmalarını sanatseverlerle buluşturarak beğeni topladı. Sergi açılışında Okul müdürü Ahmet Gelal, “Okul saatleri dışında okulu canlı tutabilmek ve yetişkinlerin bir şekilde okula taşımak için gerçekleştirdiğimiz “Okullar Hayat Olsun” projesi bugün meyvelerini verdi.

                Kursiyerlerimizin aylık çalışmalarını sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben bu projede bize destek veren ve sergi açılımızda katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Ayvaz Nart ve Mehmet Kırang tarafından verilen kurs sonucunda 30 resim sergilendi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.