Hoşhaber Ortaokulu öğrencilerinden Resim Sergisi

Tarih : 2014-06-11 / Kategori : Eğitim

Hoşhaber Ortaokulu öğrencilerinden Resim Sergisi

                 Iğdır’ın Hoşhaber beldesi Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu resim sergisi yoğun ilgi gördü.

                Serginin açılışı Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman, Milli Eğitim Şube Müdürü Halis Erdoğan, Çetin Örs ve Okul Müdürü Hasan Tuga, tarafından yapıldı.

                 Öğrencilerin kendi el emeği, göz nuru çalışmalarını içlerindeki duygu ve düşüncelerini açığa vurarak bilgi ve becerilerini yansıtarak yaptıkları resimler davetlilerin tarafından beğenildi. Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman, eğitimciler olarak öğrencileri en iyi şekilde geleceğe hazırlamanın yanı sıra kültürel ve sanatsal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini belirtti.

                  Kaman, "Yıl sonu sergisinde öğrencilerimiz öğretim yılı boyunca hazırladıkları değişik türlerdeki resimleri sergileniyor. Bu çalışmalar öğrencilerimizin sosyal açıdan daha başarılı olmaları açısından da büyük önem arz ediyor. Bu vesile ile serginin düzenlenmesindeki gayretlerinden dolayı emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi. Hoşhaber ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Nurten Tomar tarafından hazırlanan Rengarenk adlı resim sergiside, Esmanur Erdoğan(8A), Gamze Oçal(6B), Hicran Çam(7C), Rukiye Kaya (8C) İsmail Çiçek(6B), Fırat Okşak ((A), Derya Çam(6B), Fatma Çam(8B), Rabia Yalçın(6A), Dilek Ataş(6A), Yaşar Karagiyim(6A), Punar Akçorak(6B), Cansu Karadağ(6A), Nazlıcan Paran(6A), Sıdıka Parıltı(8B), Sema Kargan(7A), Meryem Çam(6B)’ın Pastel Boya, Kuru boya, sulu boya, karakalem olarak yaptıkları 113 resim sergilendi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.