Iğdır’da Karne Sevinci…

Tarih : 2014-06-14 / Kategori : Eğitim

Iğdır’da Karne Sevinci…

            Iğdır’da eğitim öğretim gören 52 bin öğrenci karnelerini alarak yıl sonu tatiline girdi.

           Iğdır’a bağlı Melekli Beldesi 100. Yıl Ortaokulu ve Iğdır Merkez Yüzbaşılar Köyü Ş. Er. Aydın Karadaş Ortaokulunda iki ayrı yerde düzenlenen programda Iğdır Valisi Davut Haner ve Milli Eğitim Müdür vekili Tahir Kaman sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet edip karnelerini dağıttı.

             Vali Haner, burada yaptığı açıklamada, öğrencilerin başarılı bir yarıyıl geçirdiğini bunda öğretmenlerin büyük desteğinin olduğunu belirtti. Vali Haner, Öğrencilere seslenerek “bu tatili iyi değerlendirin bu sizin hakkınız. Gerek gezerek gerek kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Ama bu güzel tatili sakın bir odaya kilitlenip internet yani bilgisayar başında tatilinizi heba etmeyin” dedi.

             Iğdır İl Milli Eğitim Müdür Vekili Tahir Kaman “Anne ve babalar öğrencilere karneleri yüzünden baskı uygulamamalı. Bugün Iğdır il genelinde 52 bin öğrencimiz karne sevinci yaşadı. Bizde öğrencilerimizin bu sevincine ortak olduk. Bunun yanında öğrencilerimizle sohbet ettik. Öğrencilerimizin karnelerini inceledik.

            Hepsinin karnesi çok güzel notlarla dolu. Ben hem öğretmenlerimizi hem de öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederim” dedi. Yıl sonu karne töreninde okul birincilerine çeşitli hediyeler verildi. Karne dağıtım törenine Iğdır Valisi Davut Haner, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Tahir Kaman, şube müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Program Şiir, Öğrenci konuşmaları ve Halk oyunları gösterileri ile son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.