Yılın Başarılı Öğrencileri Altınla Ödüllendirildi

Tarih : 2014-06-16 / Kategori : Eğitim

Yılın Başarılı Öğrencileri Altınla Ödüllendirildi

               Karakoyunlu ilçesi Şehit Polis Ali Asker Gonca İlköğretim okulu öğrencilerinden 2013 – 2014 yılı Eğitim öğretim yılında derslerinde göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı birinci olan öğrenciler ödüllendirildi.

               Okul Birincisi olan 10 Öğrenciye altın ve günün anlam ve önemini belirten madalya, geçen dönemde Dersleri zayıfken başarı elde ederek derslerini düzelten 10 öğrenciye de çeşitli ödüller Karakoyunlu Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Temizler Ltd. Şti. Ahmet Temiz, Karakoyunlu ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Tuzluca tarafından verildi. Karakoyunlu Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, “Bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık. Kimimizin dersleri iyi kiminin zayıf olması önemli değil ben hepinizin daha azimli çalışarak bu eksikliklerinizi gidereceğinize inanıyorum.

                     Tatil boyunca boş vakitlerinizi iyi değerlendirin ara bir derslerinize de çalışın önümüzdeki döneme daha iyi başlayın. Bu gün burada yıl boyunca derslerinde başarı gösteren öğrencilerimize çeşitli hediyelerimizi taktim ettik. Dersleri zayıf olan ve bu dönem kurtaran öğrencilerimize de çeşitli hediyeler verildi. Başarı ve azim gösteren öğrencilerimize de önümüzdeki dönemde de hediyelerimiz olacaktır. Öğrencilerimizi başarıya teşvik ederek her yıl ödüllendiren değerli Iğdır’lı iş adamı Temizler Ltd. Şti. Ahmet Temiz’e Eğitime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Karakoyunlu ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Tuzluca ise “Her yıl öğrencilerimizin başarılarını ödüllendiren iş adamımız Ahmet Temiz’e eğitime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

                  Daha sonra konuşan Temizler Ltd. Şti. Ahmet Temiz, Ödül töreninde yaptığı açıklamada; “Bizi en çok mutlu eden eğitimin sözde değil özde devlet politikasına halkımızın da canı gönülden destek verilmesidir. Eğitimin ne kadar önem arz ettiği yüce rabbimizin ilk emrinden anlaşılmaktadır. Bizde eğitime katkı sağlamak amacıyla rahmetli babamız Hacı Süleyman Temiz, adına bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz altın karne ödülümüzü başarılı öğrencilere takdim etme gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize vermiş olduğumuz söz üzerine inşallah 25. Yıl boyunca Karakoyunlu ilçemizde bu ödül törenini artırarak devam ettireceğiz. Öğrencilerimizi üniversitede de sevindirmek amacıyla çalışmalarımız var. Çalışmalarımız kapsamında öğrencilerimizin en iyi şekilde burs alabilmesi için Karakoyunlu kaymakamlığı hesabına yatırarak öğrencilerimizin burs almasını sağlayacağız. Bizlerinde öğrencilerden tek beklentisi Okuyarak topluma Millete vatana hayırlı bir evlat olmaları, Okuyarak Doktor, Öğretmen, Polis, olarak vatana eniyi şekilde hizmet etmelerini istiyorum. Bu gün bu etkinlikte emeği geçen Karakoyunlu Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz’e ve Karakoyunlu ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Tuzluca’ya teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. ozturk salman 2014-06-16 16:00:15

    Şahin Temizler ltd.şti.bin çok temiz kalpli insani şahin gelin Ahmet Temiz beyi bu yardimlarindan dolayi tebrik ediyorum.Bu yardim kampanya sini oğlu Süleyman Temiz İnönü ilkokulunda benim öğrencim iken iki yol önce baslatmisti.Ay rica yol içinde de öğrencilerimize beş yol sureyle herkesten habersiz kirtasiye ve kitap yardim inşa bulunuyordu. Allah yapmis olduğu bu acil ve gizli yardimlari kabul etsin, kazancina kat kat bereket, kendisine saglik sihhat versin. OZTURK SALMAN - DARİCA / KOCAELİ

  2. E.Dinçer 2014-06-18 06:21:13

    Değerli Iğdır bayimiz Sn.Ahmet Temiz'i ve emeği geçenleri çok kıymetli eğitime destek faaliyetlerinden dolayı tebrik ediyorum.<br />E.Dinçer / Knauf A.Ş.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası