29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Tarih : 2014-10-28 / Kategori : Duyurular

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

             Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde büyük fedakârlıklarla ve şehit kanlarıyla yazılan kurtuluş destanının gururu, Büyük ATATÜRK'ün: "Benim en büyük eserim Türkiye Cumhuriyeti'dir" dediği, Cumhuriyetimizin 91. Yıldönümünü ilk günkü gibi büyük bir coşku ve heyecan ile kutluyoruz.

 

         Iğdır Emniyet Teşkilatı Atatürk'ün ilke ve inkılapları ışığında Cumhuriyetimizin, demokrasi, hukuk devleti, insan hakları, sosyal devlet gibi medeni ve çağdaş ilkelerinin emanetçisi olarak, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından Cumhuriyetimizin değerinin farkında, bilincinde ve O'nu hak ettiği muasır medeniyetler seviyesinin ilerisine taşıma gayreti ve azmi içerisinde tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmayı var gücümüzle sürdüreceğiz.

 Bu vesileyle, başta Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, teşkilat mensuplarımızın ve Iğdır halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Yüksel BABAL

İl Emniyet Müdürü

  1.Sınıf Emniyet Müdürü

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.