Rektör Yılmaz Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Tarih : 2014-12-15 / Kategori : Eğitim

Rektör Yılmaz Öğrencilerle Bir Araya Geldi

           Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz öğrencilerin daveti üzerine Iğdır Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nün Araştırma Yöntem ve Teknikleri dersine katıldı.

 

          Rektör Yılmaz’ın katıldığı Araştırma Yöntem ve Teknikleri dersinde öğrencilerden Yunus Çiftçi “Tv’lerin geçmişten günümüze gelişimi”, Emrullah Ölmez “OCR ve E-kitap”, Fadime Vural “Antiketira(ilk analog bilgisayar)” ve Musa Çakmaz da “Yapay zeka uygulamaları”  konularında sunum yaptılar. Rektör Yılmaz’ın derse katıldığını gören öğrenciler heyecanlarını gizleyemediler. Rektör Yılmaz, Iğdır Üniversitesi öğrencilerinin daveti üzerine derse katıldığını belirterek öğrencilerin çok iyi hazırlandığını ve yapılan sunumları çok beğendiğini söyledi. 

Prof. Dr. Yılmaz dersin bitmesinden sonra öğrencilerle Suveren Kampüsü merkezi derslik kantininde bir araya gelerek öğrencilerin sorunlarını dinledi.

          ÖĞRENCİLERDEN REKTÖR YILMAZ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

           Iğdır Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı bölümü öğrencileri de bir gün sonra Rektör Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, onları kırmayıp derse katılmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.