İmkb Anadolu Lisesinde Sınav Heyecanı

Tarih : 2014-12-30 / Kategori : Eğitim

İmkb Anadolu Lisesinde Sınav Heyecanı

          İMKB Anadolu Lisesinde yapılan  deneme sınavın da derece yapan öğrenciler  okul müdürlüğünce  ödüllendirildiler.

 

         Öğrencileri sınavlara hazırlamak ve onları ders çalışmaya teşvik etmek amacıyla yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

          Öğrenciler, öğretmenler  ve velilerin katıldığı törende sınıf bazında dereceye giren öğrenciler soru bankası seti ve okuma kitaplarıyla ödüllendirildiler. Dereceye giren öğrencilere ödülleri sınıf öğretmenleri tarafından verildi.

           9. Sınıflar arasından birinciliği 9-A sınıfından Simanur Aladağ'ın kazandığını Matematik Öğretmenlerinden Habip Gülbakan açıkladı ve ödülünü verirken  ‘’öğrencimizin bu başarısı bizi şaşırtmadı. Başarısının daha da artması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

           10. Sınıflar arasından birinciliği 10-G Sınıfından Serhat Eraslan'ın kazandığını Tarih Öğretmenlerinden Duygu Sevilmiş açıkladı ve İMKB Anadolu Lisesi olarak öğrencilerinin başarısından gurur duyduğunu belirtti.

            11. Sınıflar arasından birinciliği 11-A Sınıfından Esma Örkün'ün kazandığını Coğrafya Öğretmenlerinden Ahmet Şah açıkladı  ve öğrenciye ödülünü verirken  11. Sınıflarda kıyasıya bir yarış olduğunu ve öğrencilerin asıl başarısını gelecek yıl tüm Iğdır’ın göreceğini belirtti.

         Okul Müdürü Yılbay Güngör yaptığı konuşmasında ‘’Bizler öğrencilerimizi hem hayata hem de sınavlara hazırlayan güçlü bir eğitim kadrosuna sahibiz ve bunun meyvelerini de alıyoruz” dedi. Güngör “Okulumuzda iki hafta aralıkla 8 deneme sınavının daha yapılacaktır,  yaptığımız deneme sınavında üstün başarı gösteren öğrencilerimizi İMKB Anadolu Lisesi ailesi adına tebrik ediyorum’’ dedi. Ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.