Komşusu Açken; Tok Uyumayan Ümmetin Nesliyiz

Tarih : 2015-02-05 / Kategori : Spor

Komşusu Açken; Tok Uyumayan Ümmetin Nesliyiz

           Iğdır Gençlik Merkezi şehrimize gelmiş olan Türkmen ailelerinin temel ihtiyaçlarını karşılamak ve gençler üzerinde toplumsal duyarlılık bilincini artırmak, yaşadığımız dünyayla ve yaşadığımız olaylarla ilişki kurmak ve bu konuda sorumluluk almak için elinden geleni yapmaya çalışıyor. 

 

           Bu tür davranışlarda önemli olanın büyük ya da küçük bir topluluğa hizmet etmekten çok, destek olunan amaca ne ölçüde hizmet edebildiğini anlatmak ve göstermek için gönüllü gençlerle birlikte hareket ederek köprü kurmaya çalışan Gençlik Liderleri sorumluklarının bilinciyle hareket ediyor.

          İnsanoğlunun birbirinden kopuk bir ada olmadığını, birine veya bir topluma zarar veren olayın diğerlerini de etkileyeceğini bilerek gerekli olan duyarlılığı yerinde ve zamanında gösterebilmek ve bunun bilincine vararak yalnızca kendisi için yaşayan bir toplum olmadığımızı, misafirperverliğimizi göstermek ve en önemlisi ‘Komşusu açken tok uyumayan bir ümmetin nesli’ olduğumuzu unutturmamak için  topladığı yardımları Türkmen ailelerine ulaştırmaya çalışıyor.

Facebook Beğenenler

  1. caner can 2015-02-08 18:16:21

    bir kaç ay sonra türkmenler ığdırdan kaçmazlar umarım...Türkmenler sorumluk projesi adı altında siyasi emeller için kulanıldıklarının farkına varacaklar ..

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.