Vali Davut Haner’in 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı

Tarih : 2015-03-17 / Kategori : Duyurular

Vali Davut Haner’in 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı

        Saygıdeğer Iğdırlılar;Bugün huzur ve güvenle yaşadığımız mukaddes vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimize olan şükran ve minnet duygularımızı ifade etmenin hüzün ve gururunu bir arada yaşıyoruz. 

 

        Kurtuluş mücadelesi içinde geçen yıllarda, yurdumuzun dört bir cephesinde bağımsızlık ve istiklal uğruna kahramanca savaşan milletimiz; Çanakkale Savaşı’nda da vatan sevgisi ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyarak, imkansızı başarmıştır. 

        Bugün bizlere vatan olan bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyorsak, bunu canlarını gelecek kuşaklara siper etmiş aziz şehitlerimize borçluyuz. Şehit ve gazilerimizin emaneti olan bu vatanı, gelecek kuşaklara devrederken her bir avuç toprağında şehitlerimizin kanı olduğunu;  topraklarımızı korumak ve savunmak için en güç koşullar altında nasıl mücadele verildiğini öğretmek ve o hatıraları canlı tutmak hepimizin görevidir. 

         Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı koruduğumuz sürece inanıyorum ki, yarınlarımız daha güzel ve daha müreffeh olacaktır.

          Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aziz şehitlerimiz, ruhunuz şad olsun!

   Davut HANER

     Iğdır Valisi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.