Iğdır Valiliği Şiir Etkinliği

Tarih : 2015-06-23 / Kategori : Kültür & Sanat

Iğdır Valiliği  Şiir Etkinliği

             Iğdır Valiliği'nin düzenlediği şiir ve semazen gecesi izleyenleri büyüledi.Iğdır Vali yolunda yapılan etkinliğe Iğdır vali yardımcısı Mevlüt Özmen, İl genel sekreteri Ferhat Akkuş, Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve vatandaşlar katıldı.

 

    Iğdır Valiliği'nin düzenlediği, Iğdır Halk eğitim merkezi müdürlüğünün organizesi ile gerçekleşen   şiir ve semazen gecesinde  Kasım Alper Özdemir'in okuduğu birbirinden güzel şiirler semazen gösterisi izleyenlere hoşca vakit geçirdi.
         Kasım Alper Özdemir, ”Iğdır'daki gönül dostlarıyla buluştuk. Herşey çok doğal ve güzeldi.. Şiir tadında semazenlerin Aşka dönüşüyle dolu bir muhabbet buluşmasına şahit olduk. Iğdırlılara, vali yardımcısı Mevlüt Özmen’e teşekkür ederim” dedi..
                  Vali yardımcısı Mevlüt Özmen de “bu mübarek ramazan ayında böyle bir etkinlik yaptığımız için çok mutluyuz.Sanatçılarımıza teşekkür ederim. Sevgi paylaşmak içindir bizde bütün manevi sevgileri burada paylaşıyoruz.” şeklinde konuştu.Gecede Müdür Cırıt’ta bir şiir okuyarak geceye renk kattı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.