Iğdır Milli Eğitimde Sanal Santral Dönemi

Tarih : 2015-11-04 / Kategori : Eğitim

Iğdır Milli Eğitimde Sanal Santral Dönemi

Iğdır  İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sanal santral dönemi başladı.

 

Iğdır  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Telekom Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında sayısal telefon santralinin yerine sanal santrale geçiş yapıldı.
                Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatı’nın da kullandığı 'Sanal Santral' teknolojisi sayesinde numaralar direkt çevrilerek İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube ve birimleriyle artık daha hızlı iletişim kurulabilecek.               
               Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt,”  Türkiye’de 'Sanal Santral' sistemine geçen 5. İl olduk. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün alt birimlerinin dahili tüm telefon numaraları değişti  ve mevcut telefon numaraları ise kısa bir süreliğine devam edecektir.
Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatı’nın da kullandığı “Sanal Santral” teknolojisi sayesinde numaralar direkt çevrilerek İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz şube ve birimleriyle artık daha hızlı iletişim kurulabilecektir. Türkiye’de “Sanal Santral”e geçen ilk 5 İl Milli Eğitim Müdürlüğünden biri olan kurumumuzun alt birimlerinin dahili tüm telefon numaraları değişmiş olup İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün eski telefon numaraları kısa bir süreliğine devam edecektir.  Sanal Santral geçiş döneminde desteklerini bizden esirgemeyen Türk Telekom ekibine teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.
       İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni santral numarası: 0 476 280 7600 oldu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.