Travel Turkey İzmir Turizm Ve Kongresi Fuarı Törenle Açıldı

Tarih : 2015-12-11 / Kategori : Kültür & Sanat

Travel Turkey İzmir Turizm Ve Kongresi Fuarı Törenle Açıldı

             Travel Türkey İzmir Turizm ve Kongresi fuarının 9’uncusu İzmir’de Kültür ve Turizm Bakanı Mahir ÜNAL'ın katılımı ile  açılış töreni yapıldı.

       İlimizi temsilen Fuara katılan İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, uzun bir aradan sonra fuar katılım çalışmalarına İzmirden başladıklarını belirtti.
       Iğdır, Ardahan, Kars, Ağrı illeri olarak SERKA’nın ve Iğdır İl Özel İdaresi Müdürlüğünün destek ve katkıları ile Travel Turkey İzmir Turizm ve Kongresi Fuarına katıldıklarını belirten İl Müdürü Engindeniz “İlimizi kültür ve turizm manasında tanıtım çalışmalarına 9’uncusu yapılan Travel Turkey Turizm ve Kongresi fuarı ile başladık. Stantımız tüm halkımıza özelliklede Iğdırlı hemşerilerimize açıktır, herkesi bekliyoruz. İlimizi kültürel ve turizm açısından tanıtım için kollarımızı sıvamışız. Bu faaliyetimizde her zamanki gibi bizleri destek ve yardımları ile motive eden Valimiz Davut Haner başta olmak üzere, İl Özel İdaresi Müdürlüğümüze, Halk Eğitim Müdürlüğümüze, ilimizin güzide firmalarından olan Iğdırlı Turizm firmasına, Yaycılı Kardeşler firmasına, Has Mandıra firmasına maddi-manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.
    İzmir Turizm ve Kongre Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arası açık kalacaktır.
    İl Kültür ve Turizm Müdürü  Osman ENGİNDENİZ,  Kültür ve Turizm Bakanı Mahir ÜNAL’ı Iğdır stantında ağırladı ve kendisine Karabağ motifli el dokuma halı hediye edip ve kendilerini ığdır’a davet etti.             Kültür ve Turizm Bakanı Mahir ÜNAL İl Kültür ve Turizm Müdürü  Osman ENGİNDENİZ’e bizzat teşekkür ederek davetini kabul edip Iğdır ve Kars’a geleceğini söyledi..

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası