Bakan Ünal, SERKA standını ziyaret etti

Tarih : 2015-12-12 / Kategori : Kültür & Sanat

Bakan Ünal, SERKA standını ziyaret etti

             Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılarak bölge illerini tanıtan Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) standını ziyaret etti. 

 

Bakan Ünal, Kars’ı ziyaret edeceğini söyledi. 
    Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve İZFAŞ ortaklığı ile bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılarak bölge illerinin tarihi ve turistik değerlerini tanıttı. Fuara Ağrı, Iğdır ve Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerinin yanı sıra SERKA’nın davetiyle başta Sarıkamış olmak üzere bölgede turizm sektöründe faaliyet gösteren 15 otel temsilcisi de katıldı. Kosova’nın partner ülke, Adana’nın da partner il olarak iştirak ettiği 9.Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na 30 ülkeden yaklaşık 1000 firma, kurum ve kuruluş temsilcisi katılarak stant açtı. 
    Fuarın açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal daha sonra SERKA standını ziyaret etti. 
    SERKA uzmanlarından bilgi alan Bakan Ünal, bölgedeki İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri’nin yanı sıra otelcilerle birlikte fuara katılımından ve çalışmalarından dolayı SERKA’yı kutladı. 
    Bakan Ünal kısa süre içerisinde Kars’ı ziyaret edeceğini söyledi.  
    9.Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı 13 Aralık Pazar gününe kadar açık kalacak.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.