Iğdır'da Yılın Fark Yaratan Öğretmeni Ebru Kaynarcalıoğlu

Tarih : 2015-12-12 / Kategori : Eğitim

Iğdır'da Yılın Fark Yaratan Öğretmeni Ebru Kaynarcalıoğlu

             24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Ankara’ya davet edilen 81 ilden gelen öğretmenler, Ankara’da 23-24-25-26 Kasım tarihlerinde ağırlandı. Iğdır’ı temsilen Mehmet Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesi   İngilizce öğretmeni Ebru KAYNARCALIOĞLU yılın fark yaratan öğretmeni seçilerek Ankara'daki programa katıldı.

 

İlk gün Ankara Lisesi, Etnografya Müzesi, Hacı Bayram Veli Camii ve ilk Millet Meclisine gezi düzenlendi. 24 Kasım günü, ilk önce Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI öncülüğünde sabah Anıtkabir’e çelenk konuldu, sonra da Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI öğretmenlere hediyelerini takdim etti. Daha sonra, sayın başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU öğretmenleri Çankaya Köşkü´nde ağırlayarak öğle yemeğine kabul etti. Günün son programında saat 19’da Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, 81 ilden gelen öğretmenler ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki resepsiyonda bir araya geldi. Iğdır’ı ve okulumuzu temsilen Ebru KAYNARCALIOĞLU, 24 Kasım öğretmenler gününde Cumhurbaşkanlığı Sarayı´ndaki resepsiyona katıldı.
    Okul müdürü Rohat Hun "Okulumuza bilgi, birikimi, iş ahlâkı ve güler yüzüyle değer katan değerli öğretmenimiz Ebru Kaynarcalıoğlu'na bütün öğrencilerim ve çalışma arkadaşlarım adına tebriklerimi sunar, bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilerim." dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.