Iğdır Valiliği AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurul Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2015-12-23 / Kategori : Eğitim

Iğdır Valiliği AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurul Toplantısı Yapıldı

            Iğdır Valiliği Avrupa Birliği Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu 2015 yılı toplantısı AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Bilgehan KARANFİL 
Başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

      İlçe Kaymakamları, İl Özel Genel Sekreteri, Belediye Başkanları ve diğer kurul üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Vali Yardımcısı KARANFİL, kurul toplantılarının önemini dile getirerek yapılacak yapıcı katkılar ile Avrupa Birliği’ne uyum konusundaki problemlerin çok kısa sürede çözülebileceğini söyledi. 
    Problemlerin çözümüne katkı sağlayacak projelerin üretilebilmesi için kurumların bu anlamda kapasitelerini geliştirmeleri gerektiği ve bu amaçla Valilik bünyesinde kurulan AB ve Dış İlişkiler Bürosu’nun kurumlara teknik destek vereceğini söyledi. Kurumlar bünyesinde proje ekiplerinin kurulacağı ve bu ekiplere PCM Eğitimlerinin verilerek proje hazırlamaları sağlanacaktır. Böylece ilimizin potansiyellerini ortaya çıkaracak projelere imza atacaklarını söyledi.
    Toplantıda SERKA İl Koordinatörü Burak AYDOĞDU Kalkınma Ajansı’nı ve desteklediği proje başlıklarını tanıttı. Iğdır Valiliği AB ve Dış İlişkiler Büro Sorumlusu Abdulselam TALUK ise AB fonları ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.