76 IĞDIR SPOR BAYAN FUTBOL TAKIMINDAN ANLAMLI ZİYARET

Tarih : 2016-01-15 / Kategori : Spor

76 IĞDIR SPOR BAYAN FUTBOL TAKIMINDAN ANLAMLI ZİYARET

           76 IĞDIR SPOR BAYAN FUTBOL TAKIMI KULÜP YÖNETİCİLERİ TFF İL TEMSİLCİSİ VE AMATÖR SPOR KULÜPLERİ DERNEK BAŞKANI İL EMNİYET MÜDÜRÜ  YÜKSEL BABAL’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ 

    İlimiz Spor kulüplerinden, 3. Lig 8. Grup Kadınlar Ligi’nde mücadele eden, 76 Iğdır Spor Bayan Futbol Takımı Kulüp Başkanı Rıfat ÖZEN, Kulüp yöneticileri Rıza SORAK, Erol AYDEMİR, TFF İl Temsilcisi Ahmet GÜNEŞ, Amatör Spor Kulüpleri Dernek Başkanı Filit YILDIRIM ve Bayan Futbol Takımı oyuncuları, Onursal Başkanları olarak seçtikleri İl Emniyet Müdürü  Yüksel BABAL’ı 13 Ocak 2016 günü makamında ziyaret ettiler.
    Gerçekleşen ziyarette; İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL, Kulüp Başkanı,  Yöneticileri, TFF İl Temsilcisi, Amatör Spor Kulüpleri Dernek Başkanı ve Bayan Futbol Takımı oyuncularına, anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Onursal Başkanlığını yaptığı Spor Kulübünün ve sporcuların her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olduklarını, önümüzdeki sezon yapacakları maçlarda başarılarının artarak devam ettireceklerine olan inancını dile getirerek sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.