BAYAN SPORCULAR GENEL SEKRETERİ ZİYARET ETTİLER

Tarih : 2016-01-18 / Kategori : Spor

BAYAN SPORCULAR GENEL SEKRETERİ ZİYARET ETTİLER

    İlimizi temsilen, 3. Lig 8. Grup Kadınlar Ligi’nde mücadele eden, 76 Iğdır Spor Bayan Futbol Takımı Kulüp Başkanı Rıfat ÖZEN, Kulüp yöneticileri Rıza SORAK, Erol AYDEMİR, TFF İl Temsilcisi Ahmet GÜNEŞ, Amatör Spor Kulüpleri Dernek Başkanı Filit YILDIRIM ve Bayan Futbol Takımı oyuncuları, Genel Sekreter Ferhat AKKUŞ'U makamında ziyaret ettiler.
    

           Gerçekleşen ziyarette; Genel Sekreter Ferhat AKKUŞ, Kulüp Başkanı,  Yöneticileri, TFF İl Temsilcisi, Amatör Spor Kulüpleri Dernek Başkanı ve Bayan Futbol Takımı oyuncularına, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ligin 1.ci devresini lider olarak bitirmelerinden dolayı tebrik ederek 2. devrede yapacakları maçlarda başarılarını devam ettireceklerine olan inancını dile getirdi. Kulüp yöneticileri ve oyuncuları da İl Özel İdaresinin takımlarına yaptıkları desteklerden dolayı Genel Sekreter'e teşekkür ettiler.
            Türkiye Boks şampiyonasında Türkiye 3.sü olan Çiğdem KIRVAÇ, Boks Antrenörü Murat KIZILKUŞ ile birlikte Genel Sekreter Ferhat AKKUŞ'u ziyaret ederek İl Özel İdaresine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler, Genel Sekreter Ferhat AKKUŞ; her zaman başarılı sporcuları desteklediklerini belirterek Çiğdem KIRVAÇ'ı başarısından dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.