Birinci Sınıflardan Eğlenceli Okuma Bayramı

Tarih : 2016-01-21 / Kategori : Eğitim

Birinci Sınıflardan Eğlenceli Okuma Bayramı

Iğdır Kurtuluş İlköğretim okulu 1. sınıf öğrencilerimiz “Okuma Bayramı”nda birbirinden güzel gösteriler sundular. 

 

Dolu dolu geçen eğitim öğretim yılının ardından okuma ve yazmayı başarıyla öğrenen çocuklarımız, hazırladıkları eğlenceli programlarla bütün bir yılı sergilediler.
    Velilerinin karşılarına çıkan öğrencilerimiz, harika performansları ve öz güvenleri ile okudukları bir birinden güzel şiirlerle büyük alkış topladılar.
    Şiirler, şarkılar, danslar, derken tüm sene boyunca elde ettikleri kazanımları sergileyen öğrencilerimiz, gösteri sununda büyük bir gurur ile ailelerini selamladılar.
    Okuma Bayramında velilere hitaben konuşan Sınıf Öğretmeni Çiğdem Parlak Aygün, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini geride bıraktık. Hedeflediğimiz şekilde okuma ve yazma öğretiminde başarılı bir dönem geçirdik. Bu süre zarfında Öğretmen veli öğrenci iş birliğinin olumlu sonuçlarını alarak hedeflediğimiz başarıya ulaştık. Üç buçuk aylık bir süreçte bana ve çocuklarımıza verdiğiniz desdekten sabırdan ve özveriden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.  Bu gün burada en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın uzun eğitim  öğretim yolculuğunun ilk durağına gelmelerini kutlamak amacıyla toplanmış bulunmaktayız. Umarımki çocuklarımız Vatanına milletine ailesine ve tüm insanları seven saygın Atatürk ilke ve inkilaplarının aydınlattığı yolda emin adımlarla yürüyen ahlaki bilgili dürüst ve sevgi dolu bir bireyler olarak yetişirler.“ şeklinde konuştu.
    Öğrenci Velilerinden Çiğdem Turan ise, “40 Yıl önce bende bu okulda okumuştum ve şimdi aynı okulda çocuklarımız okuyor. Bu çok güzel bir duygu, bizler öğrenci velileri olarakta çok şanslıyız çünkü Çiğdem hanım gibi değerli bir öğretmenden  çocuklarımız eğitim almış, bu güzel günlere gelmiş herşey çocuklarımız için diyorum.” şeklinde konuştu.
    Okul Müdürü Salih Pala, “Öğrencilerimizin başarısı bizleri mutlu etti. Bu başarıda emeği geçen Başta Sınıf öğretmeni ve Öğrenci velilerine de teşekkür ediyorum. Çünkü bir dayanışma içerisinde öğrencilerimiz bu başarıları elde etmiştir.” dedi.
    Pala, “Okuma bayramına katılan ve etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  
    Okuma ve yazmada başarı gösteren öğrencilere Okul Müdürü Salih Pala,  Sınıf Öğretmeni Çiğdem Parlak tarafından madalya takıldı. Etkinlik öğrenci velilerinin hazırlamış olduğu  ikramla son buldu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.