“YAYCI SPOR KULÜBÜNDEN BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL”

Tarih : 2016-02-15 / Kategori : Spor

“YAYCI SPOR KULÜBÜNDEN BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL”

           Yaycı spor kulübü, Savunma Sanatları Eğitim Merkezinde Uzak doğu sporları (Muay Thai, Wushu, Kick Boks, Aikido ve Ju Jitsu) Antrenörü Zekeriya Mert tarafından okullarında Taktir - Teşekkür alan ve 2015 yılı içerisinde yapılan yarışmalarda başarılı olan sporculara madalya ve üstün başarı belgesi verilerek ödül töreni düzenlendi.

 

   Yapılan ödül törenine İl Milli eğitim müdürü Hakan CIRIT, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür yardımcısı Ali DURNA, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Esin,  İş adamları ve Sporcu velileri katıldı.
    Ödül töreninde konuşan Antrenör Zekeriya MERT; “Sporcular bizim geleceğimiz, aynamız ve olumlu şekillenmesi gereken dünyamızın mimarlarıdır. Onun için çocuklarımızı; öncelikle anne ve babaları, öğretmenleri, bizim gibi antrenörleri ve kendini sorumlu hisseden duyarlı büyükleri her fırsatta ödüllendirmeli gururlarını okşamalı. Gelecek neslimizi her türlü olumsuz ortam ve davranışlardan uzak tutmalı uzak tutacak faaliyetler içerisinde faal hale getirmeliyiz ki, spor kulüpleri bu faaliyetlerin en mükemmel ortamını sağlayan mucizevi özelliğe sahiptir. Bu çocuklar sadece anne ve babalarının değil bütün toplumun evlatlarıdır. Bunun içindir ki hepimizin daha hassas daha duyarlı bir şekilde bu toplumun bütün çocuk ve gencini doğru adreslere yönlendirmeli ve gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlamaları için elimizden gelenin en iyisini fedakarca yapmalıyız. Yüce Yaradan Ali İmran Suresinde bize fedakarlıktan bahsederken “Sevdiklerinizden fedakarlıkta bulunmadığınız müddetçe iyiliğe   (cennete) kavuşamıyacaksınız” şeklinde uyarıyor. Değerli büyüklerim, fedakarlıkta bulunmamız gereken en değerli ve en masum varlıklarımız çocuklarımız olduğunu unutmamalıyız.
Öğrencilerim her alanda, gerek sportif çalışmalarında gerekse okullarında hem başarılı hem de çok çalışkandırlar. Ben hepsiyle gurur duyuyor, hepsini canı gönülden tebrik ediyor ve hepsini çok seviyorum, ödül törenimize katılan gerek idare amirlerimiz gerekse sporcu anne ve babalarımıza şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.
    Törende Konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT’ ta; “Böyle bir oluşuma imza attığı için yaycı spor kulübünü ve antrenörü Zekeriya MERT’ i tebrik ediyorum, çocuklarımızın elektronik çocuk olmaktan çıkarıp bilgisayar, tablet ve telefon gibi uğraşlar yerine daha sağlıklı ve daha güçlü birer birey olabilmeleri için mutlaka spora yönledirilerek hareket etmelerini sağlamalıyız. Zaman bize verilen en değerli nimetlerden biridir onun için çocuklarımızın zamanlarını geleceğe doğru yön verebilecek fertler olana kadar doğru değerlendirmelerini sağlamalıyız. Çocuklarımızı ve antrenörleri Zekeriya Mert’ i tebrik ediyorum gözlerinden öpüyorum,” şeklinde konuştu. 
     Spor İl Müdür Yardımcısı Ali DURNA da yaptığı konuşmada; “Bu yapılan ödül töreni ilimizde ki bütün öğretmen ve antrenörlere örnek teşkil niteliğindedir. Bunun için hocamızı tebrik ediyorum. Spor il müdürlüğü olarak çalışmalarımızı, spora olan yatırımlarımızı artırma yönünde çalışmalara başladık. Dün spora olan yatırımlar yetersizken bugün daha iyi durumda ve bunda sonra da ilimiz vekili sayın Nurettin Aras’ın desteğiyle daha da büyüme yolunda mesafeler kat etmeye başladı. 
    Hocalarımızın bu tür çalışmaları bizi spora destek çalışmalarımızın artması noktasında teşvik ederek gayretimizi artırmaktadır. Zekeriya hocamızı bir kez daha takdir ederek çocuklarımızın başarılarının devam etmesini temenni ediyor hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi.
    Ödül töreni müdürlerimizin ve velilerimizin sporculara ödüllerini takdim etmeleri ardından sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.